Pregled bibliografske jedinice broj: 1206788
EPR characterisation of tomato juice treated by ultrasound before and after high pressure homogenisation
EPR characterisation of tomato juice treated by ultrasound before and after high pressure homogenisation // 1st FunTomP Project Board Meeting / Öztop, Mecit Halil (ur.).
Izmir: METU, 2022. D2, 33 (predavanje, međunarodna recenzija, pp prezentacija, znanstveni)
CROSBI ID: 1206788 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
EPR characterisation of tomato juice treated by
ultrasound before and after high pressure
homogenisation
Autori
Maltar-Strmečki, Nadica ; Pleslić, Sanda
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, znanstveni
Izvornik
1st FunTomP Project Board Meeting
/ Öztop, Mecit Halil - Izmir : METU, 2022
Skup
1st FunTomP Project Board Meeting
Mjesto i datum
İzmir, Turska, 30.06.2022. - 01.07.2022
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
Mediterranean diet ; EPR spectroscopy ; high pressure homogenisation
Sažetak
EPR characterisation of tomato juice treated by ultrasound before and after high pressure homogenization.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Fizika, Kemija, Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Prehrambena tehnologija