Pregled bibliografske jedinice broj: 1180452
Inovacije Sveučilišta u Zagrebu
Inovacije Sveučilišta u Zagrebu. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, 2021 (ostalo)
CROSBI ID: 1180452 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Inovacije Sveučilišta u Zagrebu
(Innovations of the University of Zagreb)
Autori
Boras, Damir
Ostali urednici
Pap, Klaudio
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, ostalo, pregledna
Izdavač
Sveučilište u Zagrebu
Grad
Zagreb
Godina
2021
Stranica
410
ISBN
978-953-8250-24-8
Ključne riječi
inovacije
(Innovations)
Sažetak
Ova knjiga omogućuje da se znanstvena i stručna javnost zajedno s gospodarstvenim subjektima upozna s istraživačkim i stručnim radom s inovacijskim potencijalom koji nosi u sebi Sveučilište u Zagrebu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Napomena
U knjizi je opisan inovativni potencijal HRZZ
projekta (IP-2016-06-3685): Inovativni
funkcionalni proizvodi od janjećeg mesa (str 402-
404). Projekt je jedini aktivni projekt na
Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu
kojem je prepoznat inovativni potencijal, odnosno
njegovo potencijalno inovativno rješenje u
tehnoloških postupcima proizvodnje. Ukupno je u knjizi
opisan inovativni potencijal 130 aktivnih projekata
sastavnica Sveučilišta u Zagrebu.
POVEZANOST RADA
Projekti:
HRZZ-IP-2016-06-3685 - INOVATIVNI FUNKCIONALNI PROIZVODI OD JANJEĆEG MESA (INOJANJETINA) (Popović, Maja, HRZZ - 2016-06) ( CroRIS)
Profili:
Damir Boras
(autor)