Pregled bibliografske jedinice broj: 1176198
Netolerancija na laktozu i mliječne prerađevine
Netolerancija na laktozu i mliječne prerađevine, 2021. (popularni rad).
CROSBI ID: 1176198 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Netolerancija na laktozu i mliječne prerađevine
(Lactose intolerance)
Autori
Barukčić, Irena
Izvornik
Mljekarska revija Mlijeko i ja
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
2021
Ključne riječi
mlijeko, mliječni proizvodi, netolerancija, laktoza
(milk, dairy products, lactose intolerance)
Sažetak
Rad daje pregled o vrstama netolerancije na laktozu te tehnološkim postignućim aproizvodnje mliječniih prerađevina sa smanjenim udjelom laktoze.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Irena Barukčić Jurina
(autor)