Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1176198

Netolerancija na laktozu i mliječne prerađevine


Barukčić, Irena
Netolerancija na laktozu i mliječne prerađevine, 2021. (popularni rad).


CROSBI ID: 1176198 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Netolerancija na laktozu i mliječne prerađevine
(Lactose intolerance)

Autori
Barukčić, Irena

Izvornik
Mljekarska revija Mlijeko i ja

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2021

Ključne riječi
mlijeko, mliječni proizvodi, netolerancija, laktoza
(milk, dairy products, lactose intolerance)

Sažetak
Rad daje pregled o vrstama netolerancije na laktozu te tehnološkim postignućim aproizvodnje mliječniih prerađevina sa smanjenim udjelom laktoze.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Irena Barukčić Jurina (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Barukčić, Irena
Netolerancija na laktozu i mliječne prerađevine, 2021. (popularni rad).
Barukčić, I. (2021) Netolerancija na laktozu i mliječne prerađevine. Mljekarska revija Mlijeko i ja. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Baruk\v{c}i\'{c}, Irena}, year = {2021}, keywords = {mlijeko, mlije\v{c}ni proizvodi, netolerancija, laktoza}, title = {Netolerancija na laktozu i mlije\v{c}ne prera\djevine}, keyword = {mlijeko, mlije\v{c}ni proizvodi, netolerancija, laktoza} }
@unknown{unknown, author = {Baruk\v{c}i\'{c}, Irena}, year = {2021}, keywords = {milk, dairy products, lactose intolerance}, title = {Lactose intolerance}, keyword = {milk, dairy products, lactose intolerance} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font