Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1172196

Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu


Violić, Ana
Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu, 2020., diplomski rad, diplomski, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Dubrovnik


CROSBI ID: 1172196 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu
(Organizational structure of the food and beverage department in the hotel)

Autori
Violić, Ana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Mjesto
Dubrovnik

Datum
16.03

Godina
2020

Stranica
34

Mentor
Krželj-Čolović, Zorica

Ključne riječi
organizacijska struktura ; hotel ; restoranske usluge ; odjel hrane i pića
(organizational structure ; hotel ; restaurant services ; food and beverage department)

Sažetak
Tema završnog rada je Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu. Organizacijska struktura je neizostavan dio rada svakog hotela. Ukoliko nema hijerarhije teško je slijediti pravila i postići visoke stope profitabilnosti, a prije svega zadovoljstvo gosta. Rad se sastoji od četiri poglavlja. U uvodnom dijelu rada objašnjava se predmet istraživanja, analize i ciljevi koji se žele postići te metode korištene u tu svrhu. U drugom dijelu detaljnije se obrađuje pojam organizacijske strukture. U trećem dijelu opisuje se organizacija rada odjela hrane i pića i organizacija poslovnih funkcija. U zadnjem ujedno i završnom dijelu rada opisat će se organizacijska struktura odjela hrane i pića na primjeru hotela Kompas.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Zorica Krželj (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Violić, Ana
Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu, 2020., diplomski rad, diplomski, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Dubrovnik
Violić, A. (2020) 'Organizacijska struktura odjela hrane i pića u hotelu', diplomski rad, diplomski, Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Dubrovnik.
@phdthesis{phdthesis, author = {Violi\'{c}, Ana}, year = {2020}, pages = {34}, keywords = {organizacijska struktura, hotel, restoranske usluge, odjel hrane i pi\'{c}a}, title = {Organizacijska struktura odjela hrane i pi\'{c}a u hotelu}, keyword = {organizacijska struktura, hotel, restoranske usluge, odjel hrane i pi\'{c}a}, publisherplace = {Dubrovnik} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Violi\'{c}, Ana}, year = {2020}, pages = {34}, keywords = {organizational structure, hotel, restaurant services, food and beverage department}, title = {Organizational structure of the food and beverage department in the hotel}, keyword = {organizational structure, hotel, restaurant services, food and beverage department}, publisherplace = {Dubrovnik} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font