Pregled bibliografske jedinice broj: 117180
Higijenska ispravnost obarenih kobasica
Higijenska ispravnost obarenih kobasica // Meso, 5 (2002), 2; 38-40 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 117180 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Higijenska ispravnost obarenih kobasica
(Hygienic correctness of fresh red sausages)
Autori
Škrivanko, Mario ; Hadžiosmanović, Mirza ; Cvrtila, Željka ; Kozačinski, Lidija
Izvornik
Meso (1332-0025) 5
(2002), 2;
38-40
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
obarene kobasice; kakvoća
(fresh red sausages; quality)
Sažetak
Istražena je kakvoća obarenih kobasica na tržištu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
POVEZANOST RADA
Projekti:
0053025
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb
Profili:
Mario Škrivanko
(autor)
Željka Cvrtila
(autor)
Mirza Hadžiosmanović
(autor)
Lidija Kozačinski
(autor)
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- Chemical Abstracts
- CAB Abstracts
- Food Science and Technology Abstracts
- Zoological Records