Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 117180

Higijenska ispravnost obarenih kobasica


Škrivanko, Mario; Hadžiosmanović, Mirza; Cvrtila, Željka; Kozačinski, Lidija
Higijenska ispravnost obarenih kobasica // Meso, 5 (2002), 2; 38-40 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 117180 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Higijenska ispravnost obarenih kobasica
(Hygienic correctness of fresh red sausages)

Autori
Škrivanko, Mario ; Hadžiosmanović, Mirza ; Cvrtila, Željka ; Kozačinski, Lidija

Izvornik
Meso (1332-0025) 5 (2002), 2; 38-40

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
obarene kobasice; kakvoća
(fresh red sausages; quality)

Sažetak
Istražena je kakvoća obarenih kobasica na tržištu.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekti:
0053025

Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Škrivanko, Mario; Hadžiosmanović, Mirza; Cvrtila, Željka; Kozačinski, Lidija
Higijenska ispravnost obarenih kobasica // Meso, 5 (2002), 2; 38-40 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Škrivanko, M., Hadžiosmanović, M., Cvrtila, Ž. & Kozačinski, L. (2002) Higijenska ispravnost obarenih kobasica. Meso, 5 (2), 38-40.
@article{article, author = {\v{S}krivanko, Mario and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza and Cvrtila, \v{Z}eljka and Koza\v{c}inski, Lidija}, year = {2002}, pages = {38-40}, keywords = {obarene kobasice, kakvo\'{c}a}, journal = {Meso}, volume = {5}, number = {2}, issn = {1332-0025}, title = {Higijenska ispravnost obarenih kobasica}, keyword = {obarene kobasice, kakvo\'{c}a} }
@article{article, author = {\v{S}krivanko, Mario and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza and Cvrtila, \v{Z}eljka and Koza\v{c}inski, Lidija}, year = {2002}, pages = {38-40}, keywords = {fresh red sausages, quality}, journal = {Meso}, volume = {5}, number = {2}, issn = {1332-0025}, title = {Hygienic correctness of fresh red sausages}, keyword = {fresh red sausages, quality} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::


  • Chemical Abstracts
  • CAB Abstracts
  • Food Science and Technology Abstracts
  • Zoological Records





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font