Pregled bibliografske jedinice broj: 117172
Istraživanje fizikalno-kemijskih pokazatelja kakvoće svinjskog mesa
Istraživanje fizikalno-kemijskih pokazatelja kakvoće svinjskog mesa // Meso, 4 (2002), 18; 2-6 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
CROSBI ID: 117172 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Istraživanje fizikalno-kemijskih pokazatelja kakvoće svinjskog mesa
(Investigation of physical and chemical quality parameters of pork)
Autori
Rukavina, Grgo ; Kozačinski, Lidija ; Hadžiosmanović, Mirza ; Cvrtila, Željka ; Mioković, Branimir ; Njari, Bela
Izvornik
Meso (1332-0025) 4
(2002), 18;
2-6
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
svinjsko meso; kakvoća
(pork; quality)
Sažetak
Prikazani su fizikalno-kemijski pokazatelji kakvoće svinjskog mesa.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina
POVEZANOST RADA
Projekti:
0053025
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb
Profili:
Mirza Hadžiosmanović
(autor)
Lidija Kozačinski
(autor)
Bela Njari
(autor)
Grgo Rukavina
(autor)
Branimir Mioković
(autor)
Željka Cvrtila
(autor)
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- Chemical Abstracts
- CAB Abstracts
- Food Science and Technology Abstracts
- Zoological Records