Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 117172

Istraživanje fizikalno-kemijskih pokazatelja kakvoće svinjskog mesa


Rukavina, Grgo; Kozačinski, Lidija; Hadžiosmanović, Mirza; Cvrtila, Željka; Mioković, Branimir; Njari, Bela
Istraživanje fizikalno-kemijskih pokazatelja kakvoće svinjskog mesa // Meso, 4 (2002), 18; 2-6 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)


CROSBI ID: 117172 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Istraživanje fizikalno-kemijskih pokazatelja kakvoće svinjskog mesa
(Investigation of physical and chemical quality parameters of pork)

Autori
Rukavina, Grgo ; Kozačinski, Lidija ; Hadžiosmanović, Mirza ; Cvrtila, Željka ; Mioković, Branimir ; Njari, Bela

Izvornik
Meso (1332-0025) 4 (2002), 18; 2-6

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
svinjsko meso; kakvoća
(pork; quality)

Sažetak
Prikazani su fizikalno-kemijski pokazatelji kakvoće svinjskog mesa.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina



POVEZANOST RADA


Projekti:
0053025

Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Rukavina, Grgo; Kozačinski, Lidija; Hadžiosmanović, Mirza; Cvrtila, Željka; Mioković, Branimir; Njari, Bela
Istraživanje fizikalno-kemijskih pokazatelja kakvoće svinjskog mesa // Meso, 4 (2002), 18; 2-6 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni)
Rukavina, G., Kozačinski, L., Hadžiosmanović, M., Cvrtila, Ž., Mioković, B. & Njari, B. (2002) Istraživanje fizikalno-kemijskih pokazatelja kakvoće svinjskog mesa. Meso, 4 (18), 2-6.
@article{article, author = {Rukavina, Grgo and Koza\v{c}inski, Lidija and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza and Cvrtila, \v{Z}eljka and Miokovi\'{c}, Branimir and Njari, Bela}, year = {2002}, pages = {2-6}, keywords = {svinjsko meso, kakvo\'{c}a}, journal = {Meso}, volume = {4}, number = {18}, issn = {1332-0025}, title = {Istra\v{z}ivanje fizikalno-kemijskih pokazatelja kakvo\'{c}e svinjskog mesa}, keyword = {svinjsko meso, kakvo\'{c}a} }
@article{article, author = {Rukavina, Grgo and Koza\v{c}inski, Lidija and Had\v{z}iosmanovi\'{c}, Mirza and Cvrtila, \v{Z}eljka and Miokovi\'{c}, Branimir and Njari, Bela}, year = {2002}, pages = {2-6}, keywords = {pork, quality}, journal = {Meso}, volume = {4}, number = {18}, issn = {1332-0025}, title = {Investigation of physical and chemical quality parameters of pork}, keyword = {pork, quality} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::


  • Chemical Abstracts
  • CAB Abstracts
  • Food Science and Technology Abstracts
  • Zoological Records





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font