Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1150594

Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja


Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja / Zrnčić, Snježana (ur.). Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, 2021 (prirucnik)


CROSBI ID: 1150594 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja
(Properties of fresh farmed marine fish)

Urednik/ci
Zrnčić, Snježana

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, prirucnik, ostalo

Izdavač
Hrvatski veterinarski institut

Grad
Zagreb

Godina
2021

Stranica
81

ISBN
953-6836-20-3

Ključne riječi
lubin, komarča, sigurnost, nutritivne vrijednosti, dobrobit
(European sea bass, Gilthead seabream, safety, nutritive quality, welfare)

Sažetak
U knjizi je dan pregled mogućih mikrobioloških i kemijskim onečišćivača uzgajane morske ribe. Detaljno je opisana procjena senzoričkih svojstava, nutritivni sastav te konačno dobrobiti za ljudsko zdravlja koje se postižu nakon konzumacije uzgajane morske ribe.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina, Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
--10045161 - Poboljšanje inovacija i održivosti u jadranskoj akvakulturi (AdriAquaNet) (Krešić, Greta) ( CroRIS)

Ustanove:
Hrvatski veterinarski institut, Zagreb,
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb,
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

Profili:

Avatar Url Snježana Zrnčić (urednik)

Avatar Url Nada Vahčić (urednik)

Avatar Url Jelka Pleadin (urednik)

Avatar Url Greta Krešić (urednik)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

www.italy-croatia.eu www.italy-croatia.eu

Citiraj ovu publikaciju:

Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja / Zrnčić, Snježana (ur.). Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, 2021 (prirucnik)
Zrnčić, S. (ur.) (2021) Karakterizacija svojstava svježe morske ribe iz uzgoja. Zagreb, Hrvatski veterinarski institut.
@book{book, editor = {Zrn\v{c}i\'{c}, S.}, year = {2021}, pages = {81}, keywords = {lubin, komar\v{c}a, sigurnost, nutritivne vrijednosti, dobrobit}, isbn = {953-6836-20-3}, title = {Karakterizacija svojstava svje\v{z}e morske ribe iz uzgoja}, keyword = {lubin, komar\v{c}a, sigurnost, nutritivne vrijednosti, dobrobit}, publisher = {Hrvatski veterinarski institut}, publisherplace = {Zagreb} }
@book{book, editor = {Zrn\v{c}i\'{c}, S.}, year = {2021}, pages = {81}, keywords = {European sea bass, Gilthead seabream, safety, nutritive quality, welfare}, isbn = {953-6836-20-3}, title = {Properties of fresh farmed marine fish}, keyword = {European sea bass, Gilthead seabream, safety, nutritive quality, welfare}, publisher = {Hrvatski veterinarski institut}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font