Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1142305

International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts Međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - knjiga sažetaka


International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts Međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - knjiga sažetaka / Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020 (zbornik sažetaka)


CROSBI ID: 1142305 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts Međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - knjiga sažetaka
(International Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - Book of Abstracts)

Urednik/ci
Ačkar, Đurđica

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik sažetaka, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2020

Stranica
23

ISBN
978-953-7005-71-9

Ključne riječi
food industry by-product ; utilization ; conference

Sažetak
The Book of abstracts covers 11 oral presentations from the Conference Food Industry By-products, written in Croatian and English language.

Izvorni jezik
Hrvatski, engleski

Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
HRZZ-UIP-2017-05-9909 - Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla (ByProExtract) (Jokić, Stela, HRZZ - 2017-05) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Đurđica Ačkar (urednik)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

www.ptfos.unios.hr

Citiraj ovu publikaciju:

International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts Međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - knjiga sažetaka / Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020 (zbornik sažetaka)
Ačkar, Đ. (ur.) (2020) International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts Međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - knjiga sažetaka. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@book{book, editor = {A\v{c}kar, \DJ.}, year = {2020}, pages = {23}, keywords = {food industry by-product, utilization, conference}, isbn = {978-953-7005-71-9}, title = {International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts Me\djunarodni znanstveno-stru\v{c}ni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - knjiga sa\v{z}etaka}, keyword = {food industry by-product, utilization, conference}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, editor = {A\v{c}kar, \DJ.}, year = {2020}, pages = {23}, keywords = {food industry by-product, utilization, conference}, isbn = {978-953-7005-71-9}, title = {International Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - Book of Abstracts}, keyword = {food industry by-product, utilization, conference}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font