Pregled bibliografske jedinice broj: 1142305
International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts Međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - knjiga sažetaka
International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts Međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - knjiga sažetaka / Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020 (zbornik sažetaka)
CROSBI ID: 1142305 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
International Conference FOOD INDUSTRY BY-
PRODUCTS - Book of Abstracts
Međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY
BY-PRODUCTS - knjiga sažetaka
(International Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS
- Book of Abstracts)
Urednik/ci
Ačkar, Đurđica
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik sažetaka, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2020
Stranica
23
ISBN
978-953-7005-71-9
Ključne riječi
food industry by-product ; utilization ; conference
Sažetak
The Book of abstracts covers 11 oral presentations from the Conference Food Industry By-products, written in Croatian and English language.
Izvorni jezik
Hrvatski, engleski
Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
HRZZ-UIP-2017-05-9909 - Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla (ByProExtract) (Jokić, Stela, HRZZ - 2017-05) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Đurđica Ačkar
(urednik)