Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1137646

Seminarska kuharica: Priručnik za pisanje studentskih radova


Balog, Antal
Seminarska kuharica: Priručnik za pisanje studentskih radova. Zaprešić: Veleučilište Baltazar Zaprešić, 2021 (monografija)


CROSBI ID: 1137646 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Seminarska kuharica: Priručnik za pisanje studentskih radova
(Seminar cookbook: Handbook for writing student papers)

Autori
Balog, Antal

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, monografija, ostalo

Izdavač
Veleučilište Baltazar Zaprešić

Grad
Zaprešić

Godina
2021

Stranica
54

ISBN
978-953-8037-22-1

Ključne riječi
seminarski rad, studentski rad, metodologija istraživanja
(seminar paper, student work, research methodology)

Sažetak
Rad sadrži sljedeća poglavalja: Predgovor, 1. Što je to seminar? 2. Uvod, 3. Izvedba seminarske nastave, 4. Faze izrade seminarskog rada, 4.1. Ideja i predmet istraživanja, tema i teze te naslov seminarskog rada, 4.2. Prikupljanje literature, 4.3. Obrada prikupljenih tekstova, 4.4. Prvi nacrt seminarskog rada – dispozicija ili sinopsis, 4.5. Pisanje prve verzije (inačice) teksta, 4.6. Dorada napisanog teksta, 4.7. Opremanje seminarskog rada i uvez, 5. Dijelovi seminarskog rada, 5.1. Naslovnica seminarskog rada, 5.2. Apstrakt – skraćeni sažetak, 5.3. Ključne riječi, 5.4. Zahvala, posveta, citat, 5.5. Sadržaj rada s poglavljima i potpoglavljima, 5.6. Predgovor, 5.7. Uvod, 5.8. Izlaganje teme rada po poglavljima, 5.9. Dokumentacijska podloga seminarskoga rada, 5.10. Zaključak ili zaključci, 5.11. Abecedni popis literature, 5.12. Sažetak – prošireni apstrakt, 5.13. Dodaci seminarskoga rada, 5.14. Pojmovnik (glosar), 5.15. Kazalo pojmova i kazalo imena (indeks), 6. Upute za navođenje literature, 7. Upute za pripremu izlaganja seminarskih, završnih i diplomskih radova, 8. Ostale upute za izradu seminarskog rada, 9. Ocjenjivanje seminarskog rada, 10. Literatura i bibliografija, Bilješka o autoru.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veleučilište s pravom javnosti Baltazar Zaprešić

Profili:

Avatar Url Antal Balog (autor)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

Pristup cjelovitom tekstu rada www.bak.hr

Citiraj ovu publikaciju:

Balog, Antal
Seminarska kuharica: Priručnik za pisanje studentskih radova. Zaprešić: Veleučilište Baltazar Zaprešić, 2021 (monografija)
Balog, A. (2021) Seminarska kuharica: Priručnik za pisanje studentskih radova. Zaprešić, Veleučilište Baltazar Zaprešić.
@book{book, author = {Balog, Antal}, year = {2021}, pages = {54}, keywords = {seminarski rad, studentski rad, metodologija istra\v{z}ivanja}, isbn = {978-953-8037-22-1}, title = {Seminarska kuharica: Priru\v{c}nik za pisanje studentskih radova}, keyword = {seminarski rad, studentski rad, metodologija istra\v{z}ivanja}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te Baltazar Zapre\v{s}i\'{c}}, publisherplace = {Zapre\v{s}i\'{c}} }
@book{book, author = {Balog, Antal}, year = {2021}, pages = {54}, keywords = {seminar paper, student work, research methodology}, isbn = {978-953-8037-22-1}, title = {Seminar cookbook: Handbook for writing student papers}, keyword = {seminar paper, student work, research methodology}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te Baltazar Zapre\v{s}i\'{c}}, publisherplace = {Zapre\v{s}i\'{c}} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font