Pregled bibliografske jedinice broj: 1134558
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3.
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021 (monografija)
CROSBI ID: 1134558 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda
prehrambene industrije - Knjiga 3.
(Some possibilities for utilization of food inustry
by-products - Book 3)
Urednik/ci
Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav
Ostali urednici
Jozinović, Antun
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, monografija, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi
Grad
Osijek
Godina
2021
Stranica
402
ISBN
978-953-7005-74-0
Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
(food industry by-products ; utilization)
Sažetak
Monografija uključuje 15 poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek,
Veleučilište u Požegi