Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1134558

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3.


Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021 (monografija)


CROSBI ID: 1134558 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3.
(Some possibilities for utilization of food inustry by-products - Book 3)

Urednik/ci
Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav

Ostali urednici
Jozinović, Antun

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, monografija, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi

Grad
Osijek

Godina
2021

Stranica
402

ISBN
978-953-7005-74-0

Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
(food industry by-products ; utilization)

Sažetak
Monografija uključuje 15 poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek,
Veleučilište u Požegi

Profili:

Avatar Url Borislav Miličević (urednik)

Avatar Url Drago Šubarić (urednik)


Citiraj ovu publikaciju:

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021 (monografija)
Šubarić, D. & Miličević, B. (ur.) (2021) Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3.. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi.
@book{book, collectioneditor = {Jozinovi\'{c}, Antun}, year = {2021}, pages = {402}, keywords = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, isbn = {978-953-7005-74-0}, title = {Neke mogu\'{c}nosti iskori\v{s}tenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3.}, keyword = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Vele\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, collectioneditor = {Jozinovi\'{c}, Antun}, year = {2021}, pages = {402}, keywords = {food industry by-products, utilization}, isbn = {978-953-7005-74-0}, title = {Some possibilities for utilization of food inustry by-products - Book 3}, keyword = {food industry by-products, utilization}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Vele\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font