Pregled bibliografske jedinice broj: 1127945
Znanstvena kuharica (ili kako kuhati sa znanstvenim informacijama)
Znanstvena kuharica (ili kako kuhati sa znanstvenim informacijama), 2021. (audio/video zapis).
CROSBI ID: 1127945 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Znanstvena kuharica (ili kako kuhati sa znanstvenim informacijama)
(Scientific cookbook (or how to cook with scientific information))
Autori
Jurković, Sanja ; Končić, Ivana
Izvornik
Ruđerov interaktivni labos
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, audio/video zapis
Godina
2021
Ključne riječi
znanstvene informacije ; citiranje ; literatura ; autorstvo
(scientific information ; citations ; literature ; autorship)
Sažetak
Trebaju ti odlični sastojci za kuhanje strahovito dobrog seminara ili eseja? Ne znaš gdje ih pronaći i kako ih uopće tražiti? Kako razlikovati kvalitetne i pokvarene sastojke ne koristeći pritom osjetilo njuha? Na pravom si mjestu! Centar za znanstvene informacije ima sve “tips & tricks” koje možeš poželjeti. Pridruži nam se na predavanju i nauči kako kuhati sa znanstvenim informacijama, kako pronaći kvalitetnu literaturu i pravilno ju navoditi. Naučit ćeš nešto i o otvorenom pristupu, glavnom sastojku koji će ti ovo kuhanje učiniti kratkim i slatkim.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Informacijske i komunikacijske znanosti
Napomena
Predavanje je održano u sklopu Online Otvorenog dana Instituta Ruđer Bošković 2021. godine.
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Institut "Ruđer Bošković", Zagreb