Pregled bibliografske jedinice broj: 1113599
Isključivanjem maslaca iz prehrane uskraćujemo si hranjive tvari i - užitak
Isključivanjem maslaca iz prehrane uskraćujemo si hranjive tvari i - užitak // Mljekarska revija Mlijeko i ja, 32 (2020), 2; 14-15 (domaća recenzija, osvrt, ostalo)
CROSBI ID: 1113599 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Isključivanjem maslaca iz prehrane uskraćujemo si
hranjive tvari i - užitak
(By excluding butter from the diet, we deprive
ourselves of nutrients and - pleasure)
Autori
Delaš, Ivančica
Izvornik
Mljekarska revija Mlijeko i ja (1846-8268) 32
(2020), 2;
14-15
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, osvrt, ostalo
Ključne riječi
maslac, mlijeko, zdravlje
(butter, milk, health)
Sažetak
Maslac je visokovrijedna namirnica koja sadržava hranjive tvari potrebne ljudskom organizmu, jelima daje bogatiji okus i šteta je isključiti ga iz prehrane.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Temeljne medicinske znanosti, Nutricionizam, Biotehnologija u biomedicini (prirodno područje, biomedicina i zdravstvo, biotehničko područje)