Pregled bibliografske jedinice broj: 1109133
Potential of applying elements of industry 4.0 in food processing and bioprocessing
Potential of applying elements of industry 4.0 in food processing and bioprocessing // 5th international scientific conference Within 6th lean spring summit conference
Zagreb, Hrvatska, 2020. (pozvano predavanje, podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, stručni)
CROSBI ID: 1109133 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Potential of applying elements of industry 4.0 in food processing and bioprocessing
Autori
Režek Jambrak, Anet ; Nutrizio, Marinela ; Smetana, Sergiy
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, ostalo, stručni
Skup
5th international scientific conference Within 6th lean spring summit conference
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 25.06.2020
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Podatak o recenziji nije dostupan
Ključne riječi
Industry 4.0 ; Food processing ; Bioprocessing
Sažetak
Potential of applying elements of industry 4.0 in food processing and bioprocessing.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb