Pregled bibliografske jedinice broj: 1105491
Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma
Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2018 (prirucnik)
CROSBI ID: 1105491 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Inovacije u prehrani preživača u prirodnom
uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti
lovnog turizma
(Innovations in ruminant nutrition in natural
breeding as a basis for sustainability and
competitiveness of hunting tourism)
Autori
Poljak, Milan ; Oršanić, Milan ; Grubešić, Marijan ; Tomljanović, Kristijan ; Lazarević, Boris ; Prđun, Saša
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, prirucnik, ostalo
Izdavač
Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Grad
Zagreb
Godina
2018
Stranica
27
ISBN
978-953-7878-89-4
Ključne riječi
jelen obični, prirodni uzgoj, pašnjaci, krmne kulture, preferencija u prehrani
(red deer, natural breeding, pastures, fodder crops, dietary preference)
Sažetak
Rezultati projekta Vijeća za istraživanja u poljoprivredi.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Šumarstvo, Interdisciplinarne biotehničke znanosti
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije,
Agronomski fakultet, Zagreb
Profili:
Saša Prđun
(autor)
Kristijan Tomljanović
(autor)
Marijan Grubešić
(autor)
Milan Oršanić
(autor)
Boris Lazarević
(autor)
Milan Poljak
(autor)