Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1105491

Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma


Poljak, Milan; Oršanić, Milan; Grubešić, Marijan; Tomljanović, Kristijan; Lazarević, Boris; Prđun, Saša
Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2018 (prirucnik)


CROSBI ID: 1105491 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma
(Innovations in ruminant nutrition in natural breeding as a basis for sustainability and competitiveness of hunting tourism)

Autori
Poljak, Milan ; Oršanić, Milan ; Grubešić, Marijan ; Tomljanović, Kristijan ; Lazarević, Boris ; Prđun, Saša

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, prirucnik, ostalo

Izdavač
Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Grad
Zagreb

Godina
2018

Stranica
27

ISBN
978-953-7878-89-4

Ključne riječi
jelen obični, prirodni uzgoj, pašnjaci, krmne kulture, preferencija u prehrani
(red deer, natural breeding, pastures, fodder crops, dietary preference)

Sažetak
Rezultati projekta Vijeća za istraživanja u poljoprivredi.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Šumarstvo, Interdisciplinarne biotehničke znanosti



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije,
Agronomski fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Poljak, Milan; Oršanić, Milan; Grubešić, Marijan; Tomljanović, Kristijan; Lazarević, Boris; Prđun, Saša
Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2018 (prirucnik)
Poljak, M., Oršanić, M., Grubešić, M., Tomljanović, K., Lazarević, B. & Prđun, S. (2018) Inovacije u prehrani preživača u prirodnom uzgoju kao temelj održivosti i konkurentnosti lovnog turizma. Zagreb, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.
@book{book, author = {Poljak, Milan and Or\v{s}ani\'{c}, Milan and Grube\v{s}i\'{c}, Marijan and Tomljanovi\'{c}, Kristijan and Lazarevi\'{c}, Boris and Pr\djun, Sa\v{s}a}, year = {2018}, pages = {27}, keywords = {jelen obi\v{c}ni, prirodni uzgoj, pa\v{s}njaci, krmne kulture, preferencija u prehrani}, isbn = {978-953-7878-89-4}, title = {Inovacije u prehrani pre\v{z}iva\v{c}a u prirodnom uzgoju kao temelj odr\v{z}ivosti i konkurentnosti lovnog turizma}, keyword = {jelen obi\v{c}ni, prirodni uzgoj, pa\v{s}njaci, krmne kulture, preferencija u prehrani}, publisher = {Agronomski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb} }
@book{book, author = {Poljak, Milan and Or\v{s}ani\'{c}, Milan and Grube\v{s}i\'{c}, Marijan and Tomljanovi\'{c}, Kristijan and Lazarevi\'{c}, Boris and Pr\djun, Sa\v{s}a}, year = {2018}, pages = {27}, keywords = {red deer, natural breeding, pastures, fodder crops, dietary preference}, isbn = {978-953-7878-89-4}, title = {Innovations in ruminant nutrition in natural breeding as a basis for sustainability and competitiveness of hunting tourism}, keyword = {red deer, natural breeding, pastures, fodder crops, dietary preference}, publisher = {Agronomski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font