Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1096353

Znanost u kuhanju


Kukoč Modun, Lea
Znanost u kuhanju, 2016. (popularni rad).


CROSBI ID: 1096353 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Znanost u kuhanju
(Science in cooking)

Autori
Kukoč Modun, Lea

Izvornik
Smib

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2016

Ključne riječi
topljivost, isparavanje, kristalizacija, taljenje
(solubility, evaporation, crystallization, melting)

Sažetak
Kroz pokus Ušećereni bademi učenici su se upoznali sa pojmovima topljivost, isparavanje, kristalizacija, taljenje, a kao rezultat dobili su tradicionalnu božićnu slasticu.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Kemija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split

Profili:

Avatar Url Lea Kukoč-Modun (autor)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

Pristup cjelovitom tekstu rada

Citiraj ovu publikaciju:

Kukoč Modun, Lea
Znanost u kuhanju, 2016. (popularni rad).
Kukoč Modun, L. (2016) Znanost u kuhanju. Smib. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Kuko\v{c} Modun, Lea}, year = {2016}, keywords = {topljivost, isparavanje, kristalizacija, taljenje}, title = {Znanost u kuhanju}, keyword = {topljivost, isparavanje, kristalizacija, taljenje} }
@unknown{unknown, author = {Kuko\v{c} Modun, Lea}, year = {2016}, keywords = {solubility, evaporation, crystallization, melting}, title = {Science in cooking}, keyword = {solubility, evaporation, crystallization, melting} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font