Pregled bibliografske jedinice broj: 1085169
Impact of Cryomilling on Chemical Composition of Flaxseed Cake
Impact of Cryomilling on Chemical Composition of Flaxseed Cake // Book of Abstracts
Sevilla, Španjolska, 2019. str. 433-433 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 1085169 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Impact of Cryomilling on Chemical Composition of
Flaxseed Cake
Autori
Obranovic, Marko ; Skevin, Dubravka ; Balbino, Sandra ; Curic, Duška ; Kraljic, Klara ; Drakula, Saša ; Herceg, Martina ; Kuraica Ivona
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Book of Abstracts
/ - , 2019, 433-433
Skup
17th Euro Fed Lipid Congress and Expo
Mjesto i datum
Sevilla, Španjolska, 20.10.2019. - 23.10.2019
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
cryomilling ; flaxseed cake
Sažetak
Interest in cold pressed ...
Izvorni jezik
Engleski
POVEZANOST RADA
Profili:
Saša Drakula
(autor)
Duška Ćurić
(autor)
Klara Kraljić
(autor)
Dubravka Škevin
(autor)
Marko Obranović
(autor)
Sandra Balbino
(autor)