Pregled bibliografske jedinice broj: 107080
Investigation of physical and chemical quality parameters of pork
Investigation of physical and chemical quality parameters of pork // The 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / - (ur.).
Opatija, Hrvatska: -, 2001. str. - (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 107080 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Investigation of physical and chemical quality parameters of pork
Autori
Rukavina, Grgo ; Kozačinski, Lidija ; Hadžiosmanović, Mirza ; Cvrtila, Željka ; Mioković, Branimir ; Njari, Bela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
The 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists
/ - , 2001
Skup
The 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 03.10.2001. - 05.10.2001
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
-
Izvorni jezik
Engleski
POVEZANOST RADA
Projekti:
053025
Ustanove:
Veterinarski fakultet, Zagreb
Profili:
Mirza Hadžiosmanović
(autor)
Lidija Kozačinski
(autor)
Bela Njari
(autor)
Grgo Rukavina
(autor)
Branimir Mioković
(autor)
Željka Cvrtila
(autor)