Pregled bibliografske jedinice broj: 1058151
Preosjetljivost na hranu i anafilaksija
Preosjetljivost na hranu i anafilaksija // Alergijske bolesti-novi trendovi u alergijskim bolestima, Hrvatsko torakalno društvo
Zagreb, Hrvatska, 2020. (pozvano predavanje, nije recenziran, ostalo, stručni)
CROSBI ID: 1058151 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Preosjetljivost na hranu i anafilaksija
(Food allergy and anaphylaxis)
Autori
Kljaić Bukvić Blaženka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, ostalo, stručni
Skup
Alergijske bolesti-novi trendovi u alergijskim bolestima, Hrvatsko torakalno društvo
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 15.02.2020
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
food allergy, anaphylaxis
Sažetak
Pozvano predavanje u kojemu je iznesen pregled literature o alergiji na hranu u dječjoj i odrasloj dobi.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kliničke medicinske znanosti, Biotehnologija u biomedicini (prirodno područje, biomedicina i zdravstvo, biotehničko područje)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Opća bolnica "Dr. Josip Benčević",
Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo, Osijek
Profili:
Blaženka Kljaić Bukvić
(autor)