Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 105733

Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko


Blažek, Davorka
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko, 2000., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 105733 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko
(Caracteristics of plasmin and its affect on UHT sterilized milk)

Autori
Blažek, Davorka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
20.12

Godina
2000

Stranica
45

Mentor
Lukač-Havranek, Jasmina

Neposredni voditelj
Lukač-Havranek, Jasmina

Ključne riječi
plazmin; UHT sterilizirano mliejko
(plasmin; UHT sterilized milk)

Sažetak
Nema

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178882

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasmina Havranek (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Blažek, Davorka
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko, 2000., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Blažek, D. (2000) 'Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko', diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bla\v{z}ek, Davorka}, year = {2000}, pages = {45}, keywords = {plazmin, UHT sterilizirano mliejko}, title = {Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko}, keyword = {plazmin, UHT sterilizirano mliejko}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bla\v{z}ek, Davorka}, year = {2000}, pages = {45}, keywords = {plasmin, UHT sterilized milk}, title = {Caracteristics of plasmin and its affect on UHT sterilized milk}, keyword = {plasmin, UHT sterilized milk}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font