Pregled bibliografske jedinice broj: 105733
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko, 2000., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 105733 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko
(Caracteristics of plasmin and its affect on UHT sterilized milk)
Autori
Blažek, Davorka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
20.12
Godina
2000
Stranica
45
Mentor
Lukač-Havranek, Jasmina
Neposredni voditelj
Lukač-Havranek, Jasmina
Ključne riječi
plazmin; UHT sterilizirano mliejko
(plasmin; UHT sterilized milk)
Sažetak
Nema
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA