Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 105595

Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja


Vujčić, Teo
Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja, 2002., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 105595 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja
(Influence of the yoghurt type culture and different temperature on the keeping quality)

Autori
Vujčić, Teo

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
19.02

Godina
2002

Stranica
62

Mentor
Lukač-Havranek, Jasmina

Neposredni voditelj
Lukač-Havranek, Jasmina

Ključne riječi
jogurt; kultura; održivost kvalitete;
(yoghurt; type of culture; keeping quality)

Sažetak
Nema

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
178882

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Teo Vujčić (autor)

Avatar Url Jasmina Havranek (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Vujčić, Teo
Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja, 2002., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
Vujčić, T. (2002) 'Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja', magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Vuj\v{c}i\'{c}, Teo}, year = {2002}, pages = {62}, keywords = {jogurt, kultura, odr\v{z}ivost kvalitete, }, title = {Utjecaj razli\v{c}itih kultura na odr\v{z}ivost i kakvo\'{c}u jogurta pri razli\v{c}itim temperaturnim uvjetima \v{c}uvanja}, keyword = {jogurt, kultura, odr\v{z}ivost kvalitete, }, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Vuj\v{c}i\'{c}, Teo}, year = {2002}, pages = {62}, keywords = {yoghurt, type of culture, keeping quality}, title = {Influence of the yoghurt type culture and different temperature on the keeping quality}, keyword = {yoghurt, type of culture, keeping quality}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font