Pregled bibliografske jedinice broj: 105595
Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja
Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja, 2002., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 105595 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj različitih kultura na održivost i kakvoću jogurta pri različitim temperaturnim uvjetima čuvanja
(Influence of the yoghurt type culture and different temperature on the keeping quality)
Autori
Vujčić, Teo
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
19.02
Godina
2002
Stranica
62
Mentor
Lukač-Havranek, Jasmina
Neposredni voditelj
Lukač-Havranek, Jasmina
Ključne riječi
jogurt; kultura; održivost kvalitete;
(yoghurt; type of culture; keeping quality)
Sažetak
Nema
Izvorni jezik
Hrvatski