Pregled bibliografske jedinice broj: 105451
Križevački sir-autohtoni proizvod Koprivničko-križevačke županije
Križevački sir-autohtoni proizvod Koprivničko-križevačke županije, 2001., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 105451 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Križevački sir-autohtoni proizvod Koprivničko-križevačke županije
(Cheese of Krizevci - auchthonous product of Koprivnica-Krizevci County)
Autori
Godek, Josip
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
26.03
Godina
2001
Stranica
74
Mentor
Lukač-Havranek, Jasmina
Neposredni voditelj
Lukač-Havranek, Jasmina
Ključne riječi
svježi križevački sir; standardizacija
(Križevac cheese fresh; standadization)
Sažetak
Nema
Izvorni jezik
Hrvatski