Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1027470

Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po proširenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2019.


Crnić, Ana Marija; Vazdar, Ružica; Vuljanić, Kristina; Piskač, Josip; Babin, Ivan; Kober, Robert; Jeličić, Pavle; Capek, Brankica; Dugonjić, Zrinka; Ćavar, Ljiljana et al.
Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po proširenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2019. / Capak, Krunoslav ; Vuljanić, Kristina (ur.).
Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), 2019


CROSBI ID: 1027470 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po proširenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2019.
(Educational materials for the course participants to acquire the necessary knowledge about food safety and personal hygiene, according to the extended program. Zagreb: Croatian Institute of Public Health, 2019.)

Autori
Crnić, Ana Marija ; Vazdar, Ružica ; Vuljanić, Kristina ; Piskač, Josip ; Babin, Ivan ; Kober, Robert ; Jeličić, Pavle ; Capek, Brankica ; Dugonjić, Zrinka ; Ćavar, Ljiljana ; Dijanić, Tomislav ; Humski, Andrea ; Škes, Ivan ; Gross Bošković, Andrea ; Lakošeljac, Danijela ; Jurčević Podobnik, Vedrana

Vrsta obrazovnog materijala
Priručnik (visokoškolsko obrazovanje)

Izdavač
Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ)

Grad
Zagreb

Godina
2019

Stranica
107

ISBN
978-953-7031-83-1

Ključne riječi
sigurnost hrane ; osobna higijena
(food safety ; personal hygiene)

Sažetak
Edukativni materijali sadržani u priručniku pružaju informacije o higijeni hrane, osobnoj higijeni, higijeni prostora, opreme i pribora, opasnostima u hrani i trovanju hranom, označavanju hrane te epidemiologiji zaraznih bolesti, a namijenjeni su polaznicima tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane, tzv. ''Higijenskog minimuma'' te svim subjektima u poslovanju s hranom.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Hrvatski zavod za javno zdravstvo,
Hrvatski veterinarski institut, Zagreb,
Fakultet zdravstvenih studija u Rijeci

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

skupnikatalog.nsk.hr

Citiraj ovu publikaciju:

Crnić, Ana Marija; Vazdar, Ružica; Vuljanić, Kristina; Piskač, Josip; Babin, Ivan; Kober, Robert; Jeličić, Pavle; Capek, Brankica; Dugonjić, Zrinka; Ćavar, Ljiljana et al.
Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po proširenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2019. / Capak, Krunoslav ; Vuljanić, Kristina (ur.).
Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), 2019
Capak, K. & Vuljanić, K. (ur.) (2019) Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po proširenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2019.. Zagreb. Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ).
@unknown{unknown, author = {Crni\'{c}, Ana Marija and Vazdar, Ru\v{z}ica and Vuljani\'{c}, Kristina and Piska\v{c}, Josip and Babin, Ivan and Kober, Robert and Jeli\v{c}i\'{c}, Pavle and Capek, Brankica and Dugonji\'{c}, Zrinka and \'{C}avar, Ljiljana and Dijani\'{c}, Tomislav and Humski, Andrea and \v{S}kes, Ivan and Gross Bo\v{s}kovi\'{c}, Andrea and Lako\v{s}eljac, Danijela and Jur\v{c}evi\'{c} Podobnik, Vedrana}, year = {2019}, pages = {107}, keywords = {sigurnost hrane, osobna higijena}, isbn = {978-953-7031-83-1}, title = {Edukativni materijali za polaznike te\v{c}aja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po pro\v{s}irenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2019.}, keyword = {sigurnost hrane, osobna higijena}, publisher = {Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ)}, publisherplace = {Zagreb} }
@unknown{unknown, author = {Crni\'{c}, Ana Marija and Vazdar, Ru\v{z}ica and Vuljani\'{c}, Kristina and Piska\v{c}, Josip and Babin, Ivan and Kober, Robert and Jeli\v{c}i\'{c}, Pavle and Capek, Brankica and Dugonji\'{c}, Zrinka and \'{C}avar, Ljiljana and Dijani\'{c}, Tomislav and Humski, Andrea and \v{S}kes, Ivan and Gross Bo\v{s}kovi\'{c}, Andrea and Lako\v{s}eljac, Danijela and Jur\v{c}evi\'{c} Podobnik, Vedrana}, year = {2019}, pages = {107}, keywords = {food safety, personal hygiene}, isbn = {978-953-7031-83-1}, title = {Educational materials for the course participants to acquire the necessary knowledge about food safety and personal hygiene, according to the extended program. Zagreb: Croatian Institute of Public Health, 2019.}, keyword = {food safety, personal hygiene}, publisher = {Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ)}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font