Pregled bibliografske jedinice broj: 1027470
Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po proširenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2019.
Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po proširenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2019. / Capak, Krunoslav ; Vuljanić, Kristina (ur.).
Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), 2019
CROSBI ID: 1027470 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Edukativni materijali za polaznike tečaja za
stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj
ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po
proširenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za
javno zdravstvo, 2019.
(Educational materials for the course
participants to acquire the necessary knowledge
about food safety and personal hygiene,
according to the extended program. Zagreb:
Croatian Institute of Public Health, 2019.)
Autori
Crnić, Ana Marija ; Vazdar, Ružica ; Vuljanić, Kristina ; Piskač, Josip ; Babin, Ivan ; Kober, Robert ; Jeličić, Pavle ; Capek, Brankica ; Dugonjić, Zrinka ; Ćavar, Ljiljana ; Dijanić, Tomislav ; Humski, Andrea ; Škes, Ivan ; Gross Bošković, Andrea ; Lakošeljac, Danijela ; Jurčević Podobnik, Vedrana
Vrsta obrazovnog materijala
Priručnik (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ)
Grad
Zagreb
Godina
2019
Stranica
107
ISBN
978-953-7031-83-1
Ključne riječi
sigurnost hrane ; osobna higijena
(food safety ; personal hygiene)
Sažetak
Edukativni materijali sadržani u priručniku pružaju informacije o higijeni hrane, osobnoj higijeni, higijeni prostora, opreme i pribora, opasnostima u hrani i trovanju hranom, označavanju hrane te epidemiologiji zaraznih bolesti, a namijenjeni su polaznicima tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane, tzv. ''Higijenskog minimuma'' te svim subjektima u poslovanju s hranom.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Hrvatski zavod za javno zdravstvo,
Hrvatski veterinarski institut, Zagreb,
Fakultet zdravstvenih studija u Rijeci