Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
(Koautor) Bešlić, Saša
Restoranski deserti. Osijek: Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, 2023
Bešlić, Saša
Kuharstvo posebnih režima prehrane i alternativna prehrana. Osijek: Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, 2023
Vinković Kravaica, Anastazija ; Bešlić, Saša
INOVACIJAMA I TEHNOLOGIJOM DO OPTIMIZACIJE TROŠKOVA HOTELSKIH KUHINJA - EMPIRIJSKO ISTRAŽIVANJE, REGIJA KVARNER, REPUBLIKA HRVATSKA // Zbornik Veleučilišta u Rijeci / Journal of the Polytechnic of Rijeka, 10 (2022), 1; 411-421. doi: 10.31784/zvr.10.1.22
Rudančić, Andreja ; Bešlić, Saša ; Paparić, Dominik
Utjecaj pandemije COVID-19 na poslovanje ugostiteljskog sektora - empirijsko istraživanje regija Kvarner, Republika Hrvatska // COVID-19 - izazovi i posljedice - Zbornik radova Tom I / Fazlović, Albina (ur.). Brčko: Evropski univerzitet Brčko Distrikt, 2021. str. 315-327