Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Ivona Kurečić

44102

Ivona

Kurečić

nije evidentirano
Naziv Akcije
Šijaković Vujičić, Nataša; Suć Sajko, Josipa; Brkljačić, Lidija; Radošević, Petra; Jerić, Ivanka; Kurečić, Ivona Self-Healing Oxalamide Organogelators of Vegetable Oil // Gels, 9 (2023), 9; 699, 32. doi: 10.3390/gels9090699
Šijaković Vujičić, Nataša ; Suć Sajko, Josipa ; Jerić, Ivanka ; Radošević, Petra ; Kurečić, Ivona Self-healing organogelators of vegetable oil and w/o emulsions // Annual European Rheology Conference (AERC 2022) / Guerrero, Antonio (ur.). Sevilla: The European Society of Rheology, 2022. str. 071-071
Šijaković Vujičić, Nataša ; Jerić, Ivanka ; Suć Sajko, Josipa ; Radošević, Petra ; Brkljačić, Lidija ; Kurečić, Ivona Self-healing organogelators of vegetable oil and w/o emulsions // 19th Ružička days "Today science – tomorrow industry" : book of abstracts = 19. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : knjiga sažetaka / Babić, Jurislav (ur.). Osijek : Zagreb: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 9-9
Kurečić, Ivona ; Šijaković Vujičić, Nataša ; Miličević, Jelena ; Ceilinger, Marijana ; Čukelj, Danijela ; Jerić, Ivanka ; Penava, Lenkica ; Kralj, Marijeta Influence of gellan gum on the rheological properties of new enteral food formulations // Abstract book of 8th International Conference on Food Chemistry & Technology. UNITED Scientific Group, 2022. str. 68-69
Šijaković Vujičić, Nataša ; Kurečić, Ivona ; Miličević, Jelena ; Ceilinger, Marijana ; Jerić, Ivanka ; Penava, Lenkica ; Kralj, Marijeta Rheological assessment of new enteral food formulations. 2022. str. 212-212
Šijaković Vujičić, Nataša ; Kurečić, Ivona ; Miličević, Jelena ; Ceilinger, Marijana ; Čukelj, Danijela ; Jerić, Ivanka ; Penava, Lenkica ; Kralj, Marijeta Rheological investigation of the effect of low-fat cocoa powder on different composition of enteral food formulations // Abstract book of 8th International Conference on Food Chemistry & Technology. UNITED Scientific Group, 2022. str. 69-69
Kurečić, Ivona Priprava 9-O-karbamata cinhonidina i 10,11- dihidrocinhonidina / Ines Primožič (mentor); Alma Ramić (neposredni voditelj). Zagreb, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb, . 2020
nije evidentirano
nije evidentirano