Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Mario Jakobović

43858

Mario

Jakobović

dipl. ing.agr.

Naziv Uloga Akcije
AGRO-TECH obrazovanje za integraciju na tržište rada suradnik
Naziv Akcije
Jakobović, Snježana; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Jakobović, Mario; Hrvojčec, Hrvoje; Palčić, Igor Amino acid composition of some grape juices (Vitis vinifera L.) from Croatia // Glasnik zaštite bilja, 46 (2023), 4; 44-53
Šnajder Ivica ; Zima, Dinko ; Jakobović, Mario ; Soldo, Anamaria Anketno istraživanje o utjecaju virusa COVID-19 na konzumaciju plodova voća // 56. hrvatski i 16. međunarodni simpozij agronoma / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 734-739
Zima, Dinko ; Šnajder, Ivica ; Đimoti Zima, Blanka ; Zima, Leona ; Jakobović, Mario Značaj samoniklih voćnih vrsta u održivom razvoju ruralnih područja Požeške kotline // 56. hrvatski i 16.međunarodni simpozij agronoma- zbornik radova / Rozman, Vlatka ; Antunović, Z vonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 749-753
Moslavac, Tihomir ; Šaravanja, Martina ; Jokić, Stela ; Šubarić, Drago ; Jakobović, Mario Proizvodnja i stabilizacija ulja koštica grožđa sorte Cabernet franc // Proceedings (International conference "Valis Aurea") / Katalinić, B. (ur.). 2020. str. 467-477
Šnajder, Ivica ; Zima, Dinko ; Jakobović, Mario ; Mudrinović, Valentina Stavovi potrošača o konzumaciji ekološkog voća u Požeško- slavonskoj županiji // Zbornik radova 55. hrvatski i 15.međunarodni simpozij agronoma / Mioč, B. ; Širić, I. (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2020. str. 538-541
Jakobović, Mario ; Šnajder, Ivica ; Soldo, Tomislav ; Moslavac, Tihomir ; Kovačević, Juraj ; Del Vechio, Jasna Utjecaj sorte lješnjaka na iskorištenje ulja prešanjem pužnom prešom KOMET CA 59 G // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 22 (2020), 6; 484-490. doi: 10.31727/m.22.6.1
Moslavac, Tihomir ; Šaravanja, Martina ; Jokić, Stela ; Šubarić, Drago ; Jakobović, Mario Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa // Glasnik zaštite bilja, 42 (2019), 6; 48-57. doi: 10.31727/gzb.42.6.7
Jakobović, Mario ; Kiš, Darko ; Aladić, Krunoslav ; Jakobović, Snježana ; Lončarić, Melita ; Jokić, Stela Effect of drying method on supercritical CO2 extraction of grape seed oil // Poljoprivreda (Osijek), 25 (2019), 1; 81-88. doi: 10.18047/poljo.25.1.12
Moslavac, Tihomir ; Šaravanja, Martina ; Jokić, Stela ; Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Jakobović, Mario Oksidacijska stabilnost hladno prešanog ulja koštica grožđa // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 164-164
Moslavac, Tihomir ; Pazman, Ante ; Vukina, Tajana ; Jakobović, Mario Reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe kivija // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 20 (2018), 2; 131-137. doi: 10.31727/m.20.2.4
nije evidentirano
nije evidentirano