Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Peršurić Palčić, Ana
Utjecaj folijarnih gnojidbenih tretmana na osnovni kemijski sastav mošta i baznog vina cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) / Herak Ćustić, Mirjana (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2022
Peršurić Palčić, Ana ; Jeromel, Ana ; Pecina, Marija ; Palčić, Igor ; Gluhić, David ; Petek, Marko ; Herak Ćustić, Mirjana
Decreased Leaf Potassium Content Affects the Chemical Composition of Must for Sparkling Wine Production // Horticulturae, 8 (2022), 6; 512, 15. doi: 10.3390/horticulturae8060512
Peršurić Palčić, Ana ; Jeromel, Ana ; Pecina, Marija ; Palčić, Igor ; Gluhić, David ; Herak Ćustić, Mirjana
Utjecaj folijarne gnojidbe na osnovni kemijski sastav mošta cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) // Glasnik zaštite bilja, 43 (2020), 4; 32-38
Peršurić Palčić, Ana ; Jeromel, Ana ; Petek, Marko ; Gluhić, David ; Herak Ćustić, Mirjana
Utjecaj folijarne gnojidbe na pH vrijednost mošta cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) // Zbornik sažetaka 54. hrvatskog i 14. međunarodnog simpozija agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Grafo-Mark, 2019. str. 229-230
Peršurić, Đordano ; Peršurić, Ana ; Peršurić Bernobić, Katarina
Pjenušava vina u funkciji razvoja vinarstva i kulture stola u Republici Hrvatskoj // Radovi Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Požegi. 2016. str. 57-65 doi: 10.21857/m16wjcpdw9
Sito, Stjepan ; Peršurić Bernobić, Katarina ; Bilandžija, Nikolina ; Kraljević, Ante ; Peršurić Palčić, Ana ; Sinković, Ana ; Sinković, Petra
Primjena nove tehnike prosušivanja bobica grožđa za proizvodnju prošeka // Glasnik zaštite bilja, 36 (2013), 4; 88-93
Peršurić, Đordano ; Bubola, Marijan ; Petrušić, Danijela ; Užila, Zoran ; Peršurić, Ana
Impact of bud load on the yield components and composition of the berry of Chardonnay on spur cordon in Istria, Croatia // Ciencia e Tecnica Vitivinicola, 28 (2013), Special Issue; 654-659