Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Ana Peršurić Palčić

43711

Ana

Peršurić Palčić

nije evidentirano
Naziv Akcije
Peršurić Palčić, Ana Utjecaj folijarnih gnojidbenih tretmana na osnovni kemijski sastav mošta i baznog vina cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) / Herak Ćustić, Mirjana (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2022
Peršurić Palčić, Ana ; Jeromel, Ana ; Pecina, Marija ; Palčić, Igor ; Gluhić, David ; Petek, Marko ; Herak Ćustić, Mirjana Decreased Leaf Potassium Content Affects the Chemical Composition of Must for Sparkling Wine Production // Horticulturae, 8 (2022), 6; 512, 15. doi: 10.3390/horticulturae8060512
Peršurić Palčić, Ana ; Jeromel, Ana ; Pecina, Marija ; Palčić, Igor ; Gluhić, David ; Herak Ćustić, Mirjana Utjecaj folijarne gnojidbe na osnovni kemijski sastav mošta cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) // Glasnik zaštite bilja, 43 (2020), 4; 32-38
Peršurić Palčić, Ana ; Jeromel, Ana ; Petek, Marko ; Gluhić, David ; Herak Ćustić, Mirjana Utjecaj folijarne gnojidbe na pH vrijednost mošta cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.) // Zbornik sažetaka 54. hrvatskog i 14. međunarodnog simpozija agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Grafo-Mark, 2019. str. 229-230
Peršurić, Đordano ; Peršurić, Ana ; Peršurić Bernobić, Katarina Pjenušava vina u funkciji razvoja vinarstva i kulture stola u Republici Hrvatskoj // Radovi Zavoda za znanstveni i umjetnički rad u Požegi. 2016. str. 57-65 doi: 10.21857/m16wjcpdw9
Sito, Stjepan ; Peršurić Bernobić, Katarina ; Bilandžija, Nikolina ; Kraljević, Ante ; Peršurić Palčić, Ana ; Sinković, Ana ; Sinković, Petra Primjena nove tehnike prosušivanja bobica grožđa za proizvodnju prošeka // Glasnik zaštite bilja, 36 (2013), 4; 88-93
Peršurić, Đordano ; Bubola, Marijan ; Petrušić, Danijela ; Užila, Zoran ; Peršurić, Ana Impact of bud load on the yield components and composition of the berry of Chardonnay on spur cordon in Istria, Croatia // Ciencia e Tecnica Vitivinicola, 28 (2013), Special Issue; 654-659
nije evidentirano
nije evidentirano