Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Mario Nosić

43487

Mario

Nosić

nije evidentirano
Naziv Akcije
Nosić, Mario; Banjari, Ines; Jurišić-Eržen, Dubravka Diet therapy for type 2 diabetes: the role of specific nutrients and dietary principl // The new Armenian medical journal, 18 (2024), 1; 4-17. doi: 10.56936/18290825-18.2024-4
Nosić, Mario; Waisundara, Y. Viduranga; Banjari, Ines Olive oil, fruit and leaves in diabetes mellitus type 2 treatment // Exploration of foods and foodomics, 2023 (2023), 1; 192-205. doi: 10.37349/eff.2023.00015
Buljeta, Ivana ; Nosić, Mario ; Pichler, Anita ; Ivić, Ivana ; Šimunović, Josip ; Kopjar, Mirela Apple Fibers as Carriers of Blackberry Juice Polyphenols: Development of Natural Functional Food Additives // Molecules, 27 (2022), 9; 3029, 16. doi: 10.3390/molecules27093029
Kopjar, Mirela ; Buljeta, Ivana ; Nosić, Mario ; Ivić, Ivana ; Šimunović, Josip ; Pichler, Anita Encapsulation of Blackberry Phenolics and Volatiles Using Apple Fibers and Disaccharides // Polymers, 14 (2022), 11; 2179, 17. doi: 10.3390/polym14112179
Nosić, Mario Vlakna jabuke kao nositelji fenolnih i hlapljivih komponenata soka kupine / Mirela Kopjar (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2021
Nosić, Mario ; Pichler, Anita ; Šimunović, Josip ; Kopjar, Mirela The influence of carbohydrates on adsorption of blackberry phenolics on apple fibers // Knjiga sažetaka s 12. međunarodnog znanstveno- stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, 2019. str. 62-62
Krešić, Greta ; Nosić, MArio OILY FISH CONSUMPTION- BENEFITS AND SOME HEALTH RISKS // Hrana u zdravlju i bolesti, 4 (2015), 16-27
Nosić, Mario Histaminsko otrovanje morskom ribom // Croatian journal of food science and technology, 2 (2010), 1; 26-31
Mandić, Milena L. ; Nosić, Mario Funkcionalna svojstva prehrambenih vlakana. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2009
nije evidentirano
nije evidentirano