Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Helena Tomić-Obrdalj

42359

Helena

Tomić-Obrdalj

dr. sc.

-346759

nije evidentirano
Naziv Akcije
Keser, Irena; Tomić-Obrdalj, Helena; Ranilović, Jasmina; Gajari, Davorka Salty Taste Perception in the Elderly Is an Important Determinant of Sodium Intake // Proceedings, 91, 145. 2024. str. 1-2 doi: https://doi.org/10.3390/proceedings2023091145
Tomić-Obrdalj, Helena Utjecaj pojačavanja okusa hrane začinima na unos soli u starijoj populaciji / Keser, Irena; Ranilović, Jasmina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Tomić-Obrdalj, Helena ; Keser, Irena ; Ranilović, Jasmina ; Palfi, Marina ; Gajari, Davorka ; Cvetković, Tanja The use of herbs and spices in sodium-reduced meals enhances saltiness and is highly accepted by the elderly // Food quality and preference, 105 (2023), 1-11. doi: 10.1016/j.foodqual.2022.104789
Gajari, Davorka ; Rumbak, Ivana ; Ranilović, Jasmina ; Tomić-Obrdalj, Helena Application of a salt substitute in bitter taste suppression and toward better acceptance of cruciferous vegetables in diet // Appetite, 173 (2022), 105996, 11. doi: 10.1016/j.appet.2022.105996
Cvetković, Tanja ; Ranilović, Jasmina ; Gajari, Davorka ; Tomić-Obrdalj, Helena ; Šubarić, Drago ; Moslavac, Tihomir ; Cikoš, Ana-Marija ; Jokić, Stela Podravka and Slavonka Varieties of Pepper Seeds (Capsicum annuum L.) as a New Source of Highly Nutritional Edible Oil // Foods, 9 (2020), 9; 1262, 21. doi: 10.3390/foods9091262
Lučan, Mirela ; Ranilović, Jasmina ; Slačanac, Vedran ; Cvetković, Tanja ; Primorac, Ljiljana ; Gajari, Davorka ; Tomić Obrdalj, Helena ; Jukić, Marko ; Lukinac Čačić, Jasmina Physico-chemical properties, spreadability and consumer acceptance of low-sodium cream cheese // Mljekarstvo, 70 (2020), 1; 13-27. doi: 10.15567/mljekarstvo.2020.0101
Horvat, Dijana ; Rojnica, Iva ; Palfi, Marina ; Koprivnjak, Ivana ; Tomić Obrdalj, Helena Utjecaj uvjeta skladištenja na klijavost sjemena povrtnih vrsta // Sjemenarstvo, 31 (2020), 29-39
Tomić-Obrdalj, Helena ; Gajari, Davorka ; Ranilović, Jasmina ; Children’s acceptance of Pilot program of School meals in rural region of northern Croatia // Proceedings of the nutrition society / Alison Gallagher Biomedical Sciences Research Institute (ur.). 2020. str. 331-331 doi: 10.1017/S0029665120002797
Ranilović, Jasmina ; Gajari, Davorka ; Tomić-Obrdalj, Helena ; Cvetković, Tanja ; Colić Barić, Irena Salt Reduction: Translation of Consumer Expectations into Wishful Taste Product Attribute // International Journal of Food Engineering, 5 (2019), 1; 43-49. doi: 10.18178/ijfe.5.1.43-49
Knežević, Nada ; Tomić-Obrdalj, Helena 9. stručni skup “Okoliš i zdravlje” i obilježavanje 30. obljetnice Društva kemičara i tehnologa Koprivnica // Kemija u industriji. 2019.
nije evidentirano
nije evidentirano