Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Andrea Gross-Bošković

42022

Andrea

Gross-Bošković

-385698

Naziv Uloga Akcije
Perfluoroalkilne tvari (PFASs) u životinjskim vrstama iz vodenih i kopnenih staništa te hrani životinjskog podrijetla: izloženost i procjena rizika hrvatskih potrošača (PFASsFoodWildlife) suradnik
Naziv Akcije
Hengl, Brigita ; Petrić, Jasenka ; Gross Bošković, Andrea Mogućnosti smanjivanja bacanja hrane njenim korištenjem kao hrane za životinje // Zbornik sažetaka 28. međunarodnog savjetovanja KRMIVA 2023 / Antunović, Zvonko ; Janječić, Zlatko (ur.). Zagreb: Krmiva, 2023. str. 10-11
Hengl, Brigita ; Mikrut Vunjak, Sara ; Petrić, Jasenka ; Gross Bošković, Andrea ; Dorić, Iva ; Sokolić, Darja Nacionalno istraživanje o higijeni u domaćinstvu – Ponašanje potrošača prilikom kupovine hrane // 16. Konferencija o sigurnosti i kvaliteti hrane Opatija, Hrvatska, 15.05.2023-17.05.2023
Tolić, Sonja ; Hengl, Brigita ; Petrić, Jasenka ; Grubiša, Dragan ; Babić, Jasenka ; Gross Bošković, Andrea TREND IZLOŽENOSTI NEKIM KONTAMINANTIMA IZ VODE ZA LJUDSKU POTROŠNJU S PODRUČJA GRADA ZAGREBA U PERIODU 2016. - 2020. // Zbornik radova XXVI.znanstveno-stručni skup VODA I JAVNA VODOOPSKRBA / Magdalena Ujević Bošnjak (ur.). 2022. str. 247-248
Hengl, Brigita ; Petrić, Jasenka ; Gross - Bošković, Andrea EXPOSURE ASSESSMENT OF ENTEROBACTERIACEAE IN CONFECTIONERY CAKES // CEFood Congress Book "Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment" / Raspor, Peter ; Vovk, Irena ; Ovca, Andrej et al. (ur.). Ljubljana, 2022. str. 276-276
Hengl, Brigita ; Petrić, Jasenka ; Tolić, Sonja ; Grubiša, Dragan ; Babić, Jasenka ; Gross Bošković, Andrea PETOGODIŠNJI TREND IZLOŽENOSTI NEKIM KONTAMINANTIMA IZ VODE ZA LJUDSKU POTROŠNJU S PODRUČJA GRADA ZAGREBA // 9th International Conference WATER FOR ALL Book of Abstracts / Habuda-Stanić, Mirna (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 56-57
Gross-Bošković, Andrea ; Kozačinski, Lidija ; Mikuš, Tomislav ; Bošković, Ivica Funkcionalni pokazatelji u mesu divljači // Zbornik sažetaka / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.). Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 224-225
Bilandžić, Nina ; Sedak, Marija ; Đokić, Maja ; Gross Bošković, Andrea ; Florijančić, Tihomir ; Bošković, Ivica ; Kovačić, Marin ; Puškadija, Zlatko ; Hruškar, Mirjana Assessment of toxic and trace elements in multifloral honeys from two regions of continental Croatia // Bulletin of environmental contamination and toxicology, 104 (2020), 84-89. doi: 10.1007/s00128-019-02764-1
Edukativni materijali za polaznike tečaja za stjecanje potrebnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti hrane i osobnoj higijeni osoba, po proširenom programu. Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2019. / Capak, Krunoslav ; Vuljanić, Kristina (ur.) Zagreb: Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), 2019
Gross-Bošković, Andrea ; Stražanac, Danijela ; Sokolić, Darja ; Petričević, Sandra ; Bogdanović, Tanja Usage, significance and contaminants in spices and herbs in production of heated unprocessed meat products // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 4; 397-409
Bilandžić, Nina ; Sedak, Marija ; Đokić, Maja ; Gross Bošković, Andrea ; Florijančić, Tihomir ; Bošković, Ivica ; Kovačić, Marin ; Puškadija, Zlatko ; Hruškar, Mirjana Element content in ten Croatian honey types from different geographical regions during three seasons // Journal of food composition and analysis, 84 (2019), 103305, 12. doi: 10.1016/j.jfca.2019.103305
nije evidentirano
nije evidentirano