Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Veronika Barišić

36409

Veronika

Barišić

Naziv Uloga Akcije
Potencijal primjene destilacijskog ostatka iz proizvodnje rakije od jabuka za proizvodnju prirodnih modificiranih škrobova suradnik
Primjena kakaove ljuske u proizvodnji čokolade i srodnih proizvoda suradnik
Liofilizacija slavonskog meda u cilju proširenja njegove primjene suradnik
Naziv Akcije
Jozinović, Antun; Panak Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Benšić, Mirta; Babić, Jurislav; Barišić, Veronika; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago Nutritionally Valuable Components and Heat-Induced Contaminants in Extruded Snack Products Enriched with Defatted Press Cakes // Molecules, 29 (2024), 4; 791, 13. doi: 10.3390/molecules29040791
Barišić, Veronika ; Icyer, Necattin Cihat ; Akyil, Saniye ; Toker, Omer Said ; Flanjak, Ivana ; Ačkar, Đurđica Cocoa based beverages – Composition, nutritional value, processing, quality problems and new perspectives // Trends in food science & technology, 132 (2023), 65-75. doi: 10.1016/j.tifs.2022.12.011
Barišić, Veronika; Starowicz, Malgorzata; Krupa-Kozak, Urzula; Flanjak, Ivana; Wronkowska, Malgorzata Changes of volatiles, free fatty acids and antioxidant profiles in gluten-free sponge cakes with the powdered cocoa bean shell (CBS) // Abstract Book of XXII Congress EuroFoodChem. Beograd, Srbija: Srpsko hemijsko društvo, 2023. str. 172-172
Domjanović, Iva Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda / Flanjak, Ivana (mentor); Barišić, Veronika (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Lamešić, Sandra Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom / Ačkar, Đurđica (mentor); Barišić, Veronika (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Dragičević, Marina Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda / Ačkar, Đurđica ; Flanjak, Ivana (mentor); Barišić, Veronika (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Grbeš, Josipa Utjecaj dodatka kakaova ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka / Ačkar, Đurđica (mentor); Barišić, Veronika (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Barišić, Veronika Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske / Ačkar, Đurđica ; Flanjak, Ivana (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Lončarić, Ante ; Gotal Skoko, Ana-Marija ; Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Babić, Jurislav ; Barišić, Veronika ; Ačkar, Đurđica ; Miličević, Borislav Polyphenolic profile of organically grown traditional apple cultivars // 57th CROATIAN AND 17th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON AGRICULTURE / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 302-302
Flanjak, Ivana ; Barišić, Veronika ; Jozinović, Antun ; Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav ; Tot, Ana ; Ačkar, Đurđica Sensory attributes of sweet spreads with cocoa shell // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 24-25
nije evidentirano
nije evidentirano