Naziv |
Akcije |
Jozinović, Antun; Panak Balentić, Jelena; Ačkar, Đurđica; Benšić, Mirta; Babić, Jurislav; Barišić, Veronika; Lončarić, Ante; Miličević, Borislav; Šubarić, Drago
Nutritionally Valuable Components and Heat-Induced Contaminants in Extruded Snack Products Enriched with Defatted Press Cakes // Molecules, 29 (2024), 4; 791, 13. doi: 10.3390/molecules29040791 |
|
Barišić, Veronika ; Icyer, Necattin Cihat ; Akyil, Saniye ; Toker, Omer Said ; Flanjak, Ivana ; Ačkar, Đurđica
Cocoa based beverages – Composition, nutritional value, processing, quality problems and new perspectives // Trends in food science & technology, 132 (2023), 65-75. doi: 10.1016/j.tifs.2022.12.011 |
|
Barišić, Veronika; Starowicz, Malgorzata; Krupa-Kozak, Urzula; Flanjak, Ivana; Wronkowska, Malgorzata
Changes of volatiles, free fatty acids and antioxidant profiles in gluten-free sponge cakes with the powdered cocoa bean shell (CBS) // Abstract Book of XXII Congress EuroFoodChem. Beograd, Srbija: Srpsko hemijsko društvo, 2023. str. 172-172 |
|
Domjanović, Iva
Utjecaj botaničkog podrijetla i vrste nosača na svojstva liofiliziranog meda / Flanjak, Ivana (mentor); Barišić, Veronika (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022 |
|
Lamešić, Sandra
Primjena različitih vrsta karboksimetil celuloze na svojstva instant kakao napitaka s dodanom kakaovom ljuskom / Ačkar, Đurđica (mentor); Barišić, Veronika (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022 |
|
Dragičević, Marina
Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda / Ačkar, Đurđica ; Flanjak, Ivana (mentor); Barišić, Veronika (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022 |
|
Grbeš, Josipa
Utjecaj dodatka kakaova ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka / Ačkar, Đurđica (mentor); Barišić, Veronika (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022 |
|
Barišić, Veronika
Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske / Ačkar, Đurđica ; Flanjak, Ivana (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022 |
|
Lončarić, Ante ; Gotal Skoko, Ana-Marija ; Šubarić, Drago ; Jozinović, Antun ; Babić, Jurislav ; Barišić, Veronika ; Ačkar, Đurđica ; Miličević, Borislav
Polyphenolic profile of organically grown traditional apple cultivars // 57th CROATIAN AND 17th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON AGRICULTURE / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 302-302 |
|
Flanjak, Ivana ; Barišić, Veronika ; Jozinović, Antun ; Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav ; Tot, Ana ; Ačkar, Đurđica
Sensory attributes of sweet spreads with cocoa shell // 3rd International Scientific and Professional Conference FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Šubarić, Drago ; Jokić, Stela ; Lončarić, Ante (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 24-25 |
|