Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Biljana Radeljević

41501

Biljana

Radeljević

nije evidentirano
Naziv Akcije
Tudor Kalit, Milna; Rako, Ante; Vaskić, Iva; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir Quality of cooked cheese with the addition of spices // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 244-244
Levak, Stefani; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna The influence of ripening of semi-hard goat cheese in oil on its physicochemical composition and sensory properties // Journal of dairy science, 106 (2023), 12; 8493-8503. doi: 10.3168/jds.2023-23533
Analize mlijeka i mliječnih proizvoda / Mikulec, Nataša ; Antunac, Neven (ur.) Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023
Oštarić, Fabijan ; Domović, Dario ; Radeljević, Biljana ; Horvat Kesić, Iva ; Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša Defining key physicochemical parameters affecting milkcoagulation properties // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju / Kolarić, Branko ; Krivohlavek, Adela ; Bošnir, Jasna et al. (ur.). 2022. str. 36-36
Špoljarić, Jasminka ; Zamberlin, Šimun ; Horvat Kesić, Iva ; Plavljanić, Dijana ; Radeljević, Biljana ; Mikulec, Nataša Collaboration between the Reference Laboratory for Milk and Dairy Products and the State Inspectorate in controlling the quality of milk and dairy products // 17th International Conference Laboratory Competence 2022 Book of Abstracts / Grgec Bermanec, Lovorka (ur.). Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2022. str. 30-30
Vrdoljak, Marija ; Tudor Kalit, Milna ; Dolenčić Špehar, Iva ; Radeljević, Biljana ; Jelić, Marko ; Mandinić, Sandra ; Frece, Jadranka ; Kalit, Samir Effects of the Autochthonous Probiotic Bacteria Lactobacillus plantarum B and Lactococcus lactis Subsp. lactis S1 on the Proteolysis of Croatian Cheese Ripened in a Lambskin Sack (Sir iz Mišine) // Fermentation, 8 (2022), 382, 10. doi: 10.3390/fermentation8080382
Kazazić, Snježana ; Gajdoš-Kljusurić, Jasenka ; Radeljević, Biljana ; Plavljanić, Dijana ; Špoljarić, Jasminka ; Ljubić, Tihana ; Bilić, Branka ; Mikulec, Nataša Comparison of GC and NIR spectra as a rapid tool for food fraud detection: Case of butter adulteration with different fat types // Journal of food processing and preservation, 45 (2021), 9; e15732, 12. doi: 10.1111/jfpp.15732
Mikulec, Nataša ; Špoljarić, Jasminka ; Zamberlin, Šimun ; Krga, Mateja ; Radeljević, Biljana ; Plavljanić, Dijana ; Horvat Kesić, Iva ; Zdolec, Nevijo ; Dobranić, Vesna ; Antunac, Neven The investigation of suitability of raw milk consumption from vending machines in Croatia // Journal of Central European agriculture, 20 (2019), 4; 1076-1088. doi: 10.5513/JCEA01/20.4.2277
Zamberlin, Šimun ; Mikulec, Nataša ; Horvat Kesić, Iva ; Radeljević, Biljana ; Špoljarić, Jasminka ; Plavljanić, Dijana ; Kalčićek, Mateja ; Šandor, Hrvoje ; Antunac, Neven Implementation of the standard HRN EN ISO/IEC 17043:2010 "Conformity assessment - General requirements for proficiency testing" in the work of the Reference Laboratory for Milk and Dairy Products // Laboratory Competence 2019, Book of Abstracts / Crneković, Mladenka (ur.). Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2019. str. 98-99
Mikulec, Nataša ; Zamberlin, Šimun ; Špoljarić, Jasminka ; Maletić, Mirjana ; Horvat Kesić, Iva ; Radeljević, Biljana ; Plavljanić, Dijana ; Krga, Mateja ; Antunac, Neven Utvrđivanje ispravnosti označavanja mlijeka i mliječnih proizvoda na tržištu Republike Hrvatske // 43. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem. Zbornik sažetaka. Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2018. str. 84-85
nije evidentirano
nije evidentirano