avatar

Jagoda Mesić

Sveučilište u Zagrebu


CROSBI Profil CROSBI Profil: 37769 OBAD OBAD: -347421

Za prikaz radova s mogućnošću filtriranja te izvoza podataka kliknite OVDJE

informacijsko ponašanje, manjinske kulture, pretraživanje informacija, organizacija informacija i znanja, multikulturalna pismenost, etnički odnosi i identiteti, čitalačka kultura, kulturna baština, informacijska pismenost
Nema dodanih institucija.

(2015. - .) Sveučilište u Zagrebu

Nema dodanih izobrazbi. Nema dodanih izobrazbi.
Nema dodanih nagrada i priznanja.

(2015) Nagrada za izvrsnost u studiju (Filozofski fakultet) - Nagrada za izvrsnost u studiju za izvrstan uspjeh na diplomskom studiju informacijskih znanosti.

(2014) Rektorova nagrada (Sveučilište u Zagrebu) - Rektorova nagrada za studentski rad "Čitalačke navike učenika i studenata u službi razvoja društvenoga i kulturnoga aktivizma i tolerancije" izrađen na Sveučilištu u Zagrebu na Filozofskom fakultetu u akademskoj godini 2013./2014.

(2014) Nagrada Zaklade Dr. Ljerka Markić-Čučuković (Zaklada Dr. Ljerka Markić-Čučuković) - Nagrada Zaklade Dr. Ljerka Markić-Čučuković najboljim studentima bibliotekarstva za šk. god. 2012./2013.

(2012) Nagrada za izvrsnost u studiju (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) - Nagrada za izvrsnost u studiju za izvrstan uspjeh na preddiplomskom studiju informacijskih znanosti.

Nema dodanih aktivnosti. Nema dodanih aktivnosti.

Svi radovi

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font