avatar

Lucija Plantak

Geotehnički fakultet, Varaždin


CROSBI Profil CROSBI Profil: 37324 OBAD OBAD: -385274

Za prikaz radova s mogućnošću filtriranja te izvoza podataka kliknite OVDJE

U rujnu 2017. godine završila sam svoje obrazovanje stekavši zvanje magistra inženjerka Inženjerstva okoliša, smjer Upravljanje vodama. Dobre komunikacijske vještine stekla sam sudjelovanjem na konferencijama, simpozijima i seminarima. Autor sam i koautor na mnogim objavljenim znanstvenim radovima i sudjelovala sam na mnogim međunarodnim konferencijama. Sudjelovala sam na konferenciji održanoj u Campulungu u Rumunjskoj 2017. - CENSE 2020 „Kružna ekonomija od sjeverne do južne Europe 2020: novi putovi procesa odlučivanja o državljanstvu“ kao predstavnik grada Varaždina, Hrvatska, s projektom: Inovativni sustav navodnjavanja solarnom fotonaponskom energijom. Trenutno radim kao stručni suradnik u znanosti i visokom obrazovanju / administrator projekta na Geotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U srpnju 2020. godine upisala sam Poslijediplomski doktorski studijski program Inženjerstvo okoliša na Geotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

https://www.linkedin.com/in/lucija-bai%C4%87/

Nema dodanih institucija.

(2020. - .) Geotehnički fakultet, Varaždin

Nema dodanih izobrazbi.

Sveučilište ili veleučilište

Sveučilište u Zagrebu, Geotehnički fakultet

2012. - 2017.

Hrvatska

Magistar inženjer Inženjerstva okoliša (mag.ing.amb.), Upravljanje vodama

Srednja škola

Gospodarska škola Varaždin

2008. - 2012.

Hrvatska

Ekonomski tehničar

Ostalo

Pučko otvoreno učilište

2018. - 2018.

Hrvatska

Voditelj izrade i provedbe EU projekata

Nema dodanih nagrada i priznanja.

(2018) Godišnja nagrada Hrvatskih voda za najbolji diplomski rad iz drugih područja koja se odnose na vodno gospodarstvo (Hrvatske vode) - Godišnja nagrada Hrvatskih voda za najbolji diplomski rad iz drugih područja koja se odnose na vodno gospodarstvo za rad „Modeliranje režima crpljenja i potrošnje vode u urbanom vodoopskrbnom sustavu“ (rujan, 2018)

(2017) Brončana medalja i plaketa za inovaciju (ARCA Međunarodni sajam inovacija) - Brončana medalja i plaketa za inovaciju '' Model određivanja volumena vodospreme u urbanom vodoopskrbnom sustavu, Međunarodni sajam inovacija ''ARCA 2017'', Zagreb, Republika Hrvatska.

(2016) Brončana medalja i plaketa za inovaciju (ARCA Međunarodni sajam inovacija) - Brončana medalja i plaketa za inovaciju ''The innovative methodology for the sustainable use of water and energy for irrigation'', Međunarodni sajam inovacija ''ARCA 2016'', Zagreb, Republika Hrvatska.

(2016) Nagrada za izvrsnost (Rotaryclub Varaždin) - Nagrada za izvrsnost Rotarycluba Varaždin za 2016. godinu.

(2015) Rektorova nagrada (Sveučilište u Zagrebu) - Rektorova nagrada Sveučilišta u Zagrebu.

(2015) Dekanova nagrada (Sveučilište u Zagrebu, Geotehnički fakultet) - Dekanova nagrada za izvannastavne aktivnosti kojima je doprinijeto povećanju ugleda Geotehničkog fakulteta za akademsku godinu 2015/2016.

Nema dodanih aktivnosti.

(2020 - 2021) Odrađen UNESCO openlearning tečaj: Introduction to Climate Risk Informed Decision Analysis (CRIDA)

Istaknuti radovi

Svi radovi

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font