Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Lešić, Tina; Zadravec, Manuela; Markov, Ksenija; Pleadin, Jelka
Metode identifikacije plijesni - primjena na tradicionalnim mesnim proizvodima // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XXVI (2024), 1; 58-67
Lešić, Tina; Pleadin, Jelka
Pojavnost toksikotvornih plijesni i mikotoksina u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima // Sigurnost hrane i zaštita potrošača. Velika Gorica: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2024. str. 40-50
Vulić, Ana ; Kudumija, Nina ; Lešić, Tina ; Pleadin, Jelka
Nutritional quality of selected Croatian traditional dry-fermented sausages // Meat technology (Belgrade), 64, 2. 2023. str. 52-57
Zadravec, Manuela; Lešić, Tina; Brnić, Dragan; Pleadin, Jelka; Kraak, Bart; Jakopović, Željko; Perković, Irena; Vahčić, Nada; Jaki Tkalec, Vesna; Houbraken, Jos
Regional distribution and diversity of Aspergillus and Penicillium species on Croatian traditional meat products // International journal of food microbiology, 2023 (2023), 406; 1-11. doi: 10.1016/j.ijfoodmicro.2023.110404
Pleadin, Jelka ; Vulić, Ana ; Kudumija, Nina ; Lešić, Tina ; Zadravec, Manuela ; Škrivanko, Mario ; Tkalec Jaki, Vesna, Anić, Mislav
The influence of weather on aflatoxins occurence in Croatian maize in the last 13-year period // 37th EFFoST International Conference 2023 Abstract book. Valencia, Spain: -, 2023. str. 307-307
Pleadin, Jelka ; Krešić, Greta ; Oraić, Dražen ; Lešić, Tina ; Vulić, Ana ; Kudumija, Nina ; Zrnčić, Snježana
Nutritivna kvaliteta morske ribe uzgojene u Jadranskom moru // Zbornik sažetaka radova XIV. međunarodne konferencije o akvakulturi / Filić, Želimir (ur.). Zagreb: Hrvatska gospodarska komora (HGK), 2023. str. 78-79
Lešić, Tina
Razvoj multimikotoksinske LC-MS/MS metode i molekularna idenrifikacija plijesni producenata citrinina, ciklopiazonične kiseline i sterigmatocistina u hrvatskim tradicionalnim mesnim proizvodima / Pleadin, Jelka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022
Pleadin, Jelka ; Lešić, Tina
The impact of seasonal weather variations on mycotoxin occurrence in fermented meat products // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju. Zagreb, 2022. str. A26-A26