avatar

Borna Nemet

Sveučilište u Nevadi, Las Vegas

Učiteljski fakultet, Zagreb


CROSBI Profil CROSBI Profil: 36209 MZO Matični broj znanstvenika MZO Matični broj znanstvenika: 384124
ORCID ORCID: 0000-0003-3071-8876 Google Scholar ID Google Scholar ID: Z4QXCrYAAAAJ WoS Researcher ID WoS Researcher ID: AAD-4403-2022

Za prikaz radova s mogućnošću filtriranja te izvoza podataka kliknite OVDJE

Borna Nemet hrvatski je državljanin rođen 10. siječnja 1995. godine u Virovitici. Diplomirao je 2019. godine na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, te stekao naziv magistra primarnog obrazovanja te studij engleskog jezika. Kroz studij, aktivno se bavio studentskom politikom, pravima i kvalitetom te međunarodnim odnosima kao međunarodni tajnik Hrvatskog Studentskog zbora na području Europske Unije, zamjenik predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, član Senata Sveučilišta u Zagrebu, član Rektorskog kolegija u širem sastavu, Vijeća društveno-humanističkog područja te Odbora za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu. Kroz studij, bio je član Povjerenstva za upravljanje kvalitetom Učiteljskog fakulteta, demonstrator u Informatičkoj službi, asistent u uredu prodekanice za znanost, umjetnost i međunarodnu suradnju te asistent u uredu prodekanice za nastavu i studente. Od rujna 2019. do rujna 2020. zaposlen je kao učitelj razredne nastave u Osnovnoj školi Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu. Borna Nemet volontirao je u organizaciji simpozija Odjela za rano učenje jezika Hrvatskoga filološkoga društva, tajnik međunarodne znanstvene i umjetničke konferencije Suvremene teme u odgoju i obrazovanju – STOO2 u organizaciji Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, 11. međunarodne balkanske konferencije obrazovanja i znanosti „Budućnost obrazovanja i obrazovanje za budućnost“, manifestacije obilježavanja 100 godina Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, manifestacije obilježavanja 50. obljetnice predškolskog odgoja Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te niza seminara, radionica, konferencija i aktivnosti za studente Učiteljskog fakulteta i Sveučilišta u Zagrebu poput Studentske konferencije znanosti i umjetnosti „Studikon“, konferencije „Ostani u Hrvatskoj“, konferencije „Motiviraj se“, konferencije za studente učitelje „Student Teacher Summit“. Član je Stručnog tima škole stvaralaštva za nadarenu djecu „Novigradsko proljeće“ pod Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Agencijom za znanost i visoko obrazovanje. Za navedene mu je aktivnosti u popularizaciji znanosti i iznimne doprinose studentskom standardu u akademskoj zajednici 2017., 2018. i 2019. godine uručena Posebna dekanova nagrada Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te 2019. godine dvije Posebne rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu. Borna je stekao međunarodno iskustvo na programu studentske razmjene u SAD-u 2016., 2017. i 2018. godine. Od listopada 2019. godine kao izvršni voditelj projekta radi na organizaciji zasjedanja Europske Studentske Unije u sklopu predsjedništva Republike Hrvatske Europskom komisijom, a trenutni je doktorad na Sveučilištu u Nevadi, Las Vegas u SAD'u.

https://www.ufzg.unizg.hr/zaposlenici/nemet-borna/

Nema dodanih područja i polja znanosti.

Društvene znanosti

Pedagogija (5.07)

Interdisciplinarne društvene znanosti (5.14)

Interdisciplinarna područja znanosti

Obrazovne znanosti (psihologija odgoja i obrazovanja, sociologija obrazovanja, politologija obrazovanja, ekonomika obrazovanja, antropologija obrazovanja, neuroznanost i rano učenje, pedagoške discipline) (8.05)

Nema dodanih institucija.

(2022. - .) Sveučilište u Nevadi, Las Vegas

(2019. - .) Učiteljski fakultet, Zagreb

Nema dodanih izobrazbi.

Sveučilište ili veleučilište

Sveučilište u Zagrebu, Učiteljski Fakultet

2013. - 2019.

Hrvatska

mag.prim.educ.

Nema dodanih nagrada i priznanja.

(2019) Posebna Rektorovna nagrada (F) (Sveučilište u Zagrebu) - Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

(2018) Posebna Rektorovna nagrada (F) (Sveučilište u Zagrebu) - Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

(2018) Posebna Dekanova nagrada (Sveučilište u Zagrebu, Učiteljski fakultet) - Za znanstveni doprinos Učiteljskom fakultetu.

Nema dodanih aktivnosti.

(2018 - trenutna) Stručni tim, Škola stvaralaštva Novigradsko proljeće- Europska točka darovitosti za učenike osnovnih i srednjih škola, MZO, AZOO

Istaknuti radovi

Svi radovi

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font