Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Marta Kiš

35719

Marta

Kiš

Naziv Uloga Akcije
Razvoj inovativnih građevnih kompozita primjenom biopepela suradnik
Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva suradnik
Naziv Akcije
Zdolec, Nevijo; Franičević, Marijana; Klanac, Lucija; Kavain, Ivana; Batinić, Josip; Zadravec, Manuela; Pleadin, Jelka; Čobanov, Darko; Kiš, Marta Antimicrobial Properties of Basil (Ocimum basilicum L.), Sage (Salvia officinalis L.), Lavender (Lavandula officinalis L.), Immortelle (Helichrysum italicum (Roth) G. Don), and Savory (Satureja montana L.) and Their Application in Hard Cheese Production // Hygiene, 4 (2024), 2; 135-145
Kiš, Marta; Oštarić, Fabijan; Mikulec, Nataša; Kazazić, Snježana; Dobranić, Vesna; Vinceković, Marko; Čubrić Ćurik, Vlatka; Zdolec, Nevijo Potential of microincapsulation in cheese production – development of innovative technology in dairy science // Book of Abstracts of 10th International Congress Veterinary Science and Profession / Brkljača Bottegaro, Nika; Lukač, Maja; Vrbanac, Zoran (ur.). Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 140-140
Blažević, Meri; Kiš, Marta; Cvrtila, Željka; Zdolec, Nevijo Primjena organskih kiselina u dekontaminaciji trupova klaonički obrađenih životinja // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XXV (2023), 6; 500-507
Fuštin, Dunja; Kiš, Marta; Ovničević, Domagoj; Zubak, Tomislav; Zdolec, Nevijo Primjena serologije mesnog soka u dijagnostici invazije protistom Toxoplasma gondii u klaonički obrađenih svinja // Hrvatski veterinarski vjesnik - Hrvatska veterinarska komora, 31 (2023), 4; 56-60
Kiš, Marta; Fuštin, Dunja; Zdolec, Nevijo Relevance of Meat Juice Seroprevalence and Presence of Yersinia enterocolitica and Salmonella spp. in Pig Tonsils for Risk Management at Slaughter // Processes, 11 (2023), 8; 2234, 10. doi: https://doi.org/10.3390/pr11082234
Zdolec, Nevijo; Kiš, Marta; Franičević, Marijana; Kavain, Ivana; Batinić, Josip; Čobanov, Darko Mikrobiološka kakvoća tvrdih sireva s dodatkom aromatskog bilja Dalmacije // Zbornik radova znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem Veterinarski dani 2023 / Severin, Krešimir (ur.). Zagreb: Hrvatska veterinarska komora; Hrvatski veterinarski institut; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 208-208
Vinceković, Marko ; Mikulec, Nataša ; Oštarić, Fabijan ; Jurić, Slaven ; Vlahoviček Kahlina, Kristina ; Kiš, Marta ; Zdolec, Nevijo ; Sopko Stracenski Katarina Encapsulation of Lactiplantibacillus plantarum in alginate microspheres // Zbornik sažetaka / Klaudija C. S., Ivan Š. (ur.). Zagreb, 2023. str. 174-174
Zdolec, Nevijo; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Dobranić, Vesna; Mikuš, Tomislav; Kiš, Marta; Hengl, Brigita; Juras, Mirela; Ferri, Maurizio Trendovi edukacije u području veterinarskog javnog zdravstva s naglaskom na sigurnost hrane // Zbornik radova znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem Veterinarski dani 2023 / Severin, Krešimir (ur.). Zagreb: Hrvatska veterinarska komora; Hrvatski veterinarski institut; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 196-196
Horvat, Ena; Kiš, Marta; Kazazić, Snježana; Oštarić, Fabijan; Mikulec, Nataša; Zdolec, Nevijo Antimicrobial susceptibility of lactic acid bacteria isolated from Pag sheep milk, curd, and cheese // Book of Abstracts of 10th International Congress Veterinary Science and Profession. Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 146-146
Zdolec, Nevijo; Kiš, Marta; Franičević, Marijana; Kavain, Ivana; Batinić, Josip; Zadravec, Manuela; Pleadin, Jelka; Čobanov, Darko Development of new hard cheeses supplemented with Dalmatian medicinal and aromatic herbs: preliminary results of the ERDF project Center of competence 3LJ // Book of Abstracts of 10th International Congress Veterinary Science and Profession. Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 141-141
nije evidentirano
nije evidentirano