Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Dorbić, Boris; Friganović, Emilija; Stipanović, Branka; Vrdoljak, Marija; Mandinić, Sandra; Davitkovska, Margarita
Senzorska procjena odabranih voćnih oparaka // ZBORNIK RADOVA "IZAZOVI I RAZVOJNE MOGUĆNOSTI RURALNIH KRAJEVA - 2022.". Knin, Hrvatska: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2023. str. 50-58
Ercegovac, Ivana; Mandinić, Sandra; Pamuković, Anita; Vrdoljak, Marija; Dorbić, Boris
Komparacija senzorskih svojstava kuhanog sira obogaćenog koprom i kimom // II. međunarodna znanstveno - stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva" : zbornik radova. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2023. str. 16-31
ZBORNIK RADOVA "IZAZOVI I RAZVOJNE MOGUĆNOSTI RURALNIH KRAJEVA - 2022." / vrdoljak, marija ; boban, marija (ur.)
Knin, Hrvatska: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2023
Vrdoljak, Marija; Mandinić, Sandra; Sučić, Andrej; Dorbić, Boris
Promjene mliječne masti u mlijeku djelovanjem različitih temperatura // Glasilo Future, 6 (2023), 5-6; 82-95. doi: 10.32779/gf.6.5-6.6
II. međunarodna znanstveno - stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva" : zbornik radova. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; Vrdoljak, Marija; Boban, Marija (ur.), 2023
Ercegovac, Ivana
Usporedba senzorskih svojstava kuhanog sira uz dodatak kopra i kima / Vrdoljak, Marija ; Dorbić, Boris (mentor);
Knin, Hrvatska, . 2022
Vrdoljak, Marija ; Tudor Kalit, Milna ; Dolenčić Špehar, Iva ; Radeljević, Biljana ; Jelić, Marko ; Mandinić, Sandra ; Frece, Jadranka ; Kalit, Samir
Effects of the Autochthonous Probiotic Bacteria Lactobacillus plantarum B and Lactococcus lactis Subsp. lactis S1 on the Proteolysis of Croatian Cheese Ripened in a Lambskin Sack (Sir iz Mišine) // Fermentation, 8 (2022), 382, 10. doi: 10.3390/fermentation8080382
Mandinić, Sandra ; Kopilaš, Katja ; Dorbić, Boris ; Vrdoljak, Marija
Proizvodnja, svojstva i upotreba magarećeg mlijeka (u prehrambene i kozmetičke svrhe) // Glasilo Future, 5 (2022), 1-2; 64-73
Ercegovac, Ivana ; Mandinić, Sandra ; Pamuković, Anita ; Vrdoljak, Marija ; Dorbić, Boris
Komparacija senzorskih svojstava kuhanog sira obogaćenog koprom i kimom // Zbornik sažetaka: II. Međunarodna znanstveno– stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva – 2022." / Vrdoljak, Marija (ur.). Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2022. str. 3-3
Dorbić, Boris ; Friganović, Emilija ; Stipanović, Branka ; Vrdoljak, Marija ; Mandinić, Sandra ; Davitkovska, Margarita
Senzorska procjena odabranih voćnih oparaka // Zbornik sažetaka: II. Međunarodna znanstveno– stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva – 2022." / Vrdoljak, Marija (ur.). Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2022. str. 7-7