Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Andrijana Kegalj

35078

Andrijana

Kegalj

dr. sc.

prof.struč.stud.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Ljubičić, Iva ; Kegalj, Andrijana ; Kopilaš, Katja Ovčarstvo Promine - prošlost, sadašnjost i budućnost // Promina: Slavlje spomena kao sjeme budućega : 330 godina Župe Promina : zbornik radova / Maletić, Edi ; Maletić, Ivan ; Karoglan Kontić, Jasminka et al. (ur.). Oklaj : Promina: Župni ured sv. Mihovila Promina, Općina Promina, 2022. str. 521-524
Krvavica, Marina ; Konjačić, Miljenko ; Drinovac Topalović, Marijana ; Kegalj, Andrijana ; Ljubičić, Iva ; Đugum, Jelena Changes of basic chemical and mineral composition of different sex categories of mutton in the dry- curing process // 10th Central European Congress on Food (CEFood) Book of Abstract / Mujčinović, Alen (ur.). Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, 2021. str. 55-56
Krvavica, Marina ; Đugum, Jelena ; Topalović Drinovac, Marijana ; Kegalj, Andrijana ; Ljubičić, Iva ; Konjačić, Miljenko Changes in proximate chemical and mineral compositions of different sex categories of mutton during the dry-curing process // Animals, 11 (2021), 11; 3019, 10. doi: 10.3390/ani11113019
Blažević, Lovorka ; Vrdoljak, Marija ; Frece, Jadranka ; Dorbić, Boris ; Pamuković, Anita ; Kegalj, Andrijana ; Mandinić, Sandra ; Očić, Vesna Economic performance of production of Croatian cheese ripened in a lamb skin sack (Sir iz mišine) // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 15 (2020), 1-2; 72-76
Kegalj, Andrijana ; Karolyi, Danijel ; Fuka, Mirna Mrkonjić ; Mioč, Boro Utjecaj dodatka začina na prirodnu mikrofloru „kore” kaštradine tijekom tehnološkog procesa proizvodnje. // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 6; 575-585
Kegalj, Andrijana ; Marković, Martina ; Vrdoljak, Marija ; Kozačinski, Lidija ; Mioč, Boro Mikrobiološki profil trupova ovaca na liniji klanja // Veterinarska stanica, 50 (2019), 3; 247-254
Andrijana Kegalj, Danijel Karolyi, Mirna Mrkonjić Fuka, Boro Mioč Microbial succession and effect of seasonings during the production of the Croatian traditional dry-cured sheep meat product, kastradina // NUTRCON 2018 Book of Abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.). Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2018. str. 45-46
Crnica, Kristijan ; Pamuković, Anita ; Kegalj, Andrijana ; Nanjara, Ljiljana Genetski modificirani organizmi modernog doba // Društveni i gospodarski razvoj ruralnih krajeva u zemljama Jugoistočne Europe – izazovi i razvojne mogućnosti / Marija, Boban (ur.). Knin, 2018. str. 6-6
Kegalj, Andrijana Natural microflora of sheep meat during procesing of kastradina a Croatian dry-cure meat product / Mioč, Boro ; Gugić, Mirko (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2017
Vnučec, Ivan ; Držaić, Valentino ; Mioč, Boro ; Prpić, Zvonimir ; Antunović, Zvonko ; Kegalj, Andrijana Effect of sex on meat chemical composition and fatty acid composition in suckling Pag sheep lambs // Veterinarski arhiv, 86 (2016), 2; 217-227
nije evidentirano
nije evidentirano