Naziv |
Akcije |
Ljubičić, Iva ; Kegalj, Andrijana ; Kopilaš, Katja
Ovčarstvo Promine - prošlost, sadašnjost i budućnost // Promina: Slavlje spomena kao sjeme budućega : 330 godina Župe Promina : zbornik radova / Maletić, Edi ; Maletić, Ivan ; Karoglan Kontić, Jasminka et al. (ur.). Oklaj : Promina: Župni ured sv. Mihovila Promina, Općina Promina, 2022. str. 521-524 |
|
Krvavica, Marina ; Konjačić, Miljenko ; Drinovac Topalović, Marijana ; Kegalj, Andrijana ; Ljubičić, Iva ; Đugum, Jelena
Changes of basic chemical and mineral composition of different sex categories of mutton in the dry- curing process // 10th Central European Congress on Food (CEFood) Book of Abstract / Mujčinović, Alen (ur.). Sarajevo: Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, 2021. str. 55-56 |
|
Krvavica, Marina ; Đugum, Jelena ; Topalović Drinovac, Marijana ; Kegalj, Andrijana ; Ljubičić, Iva ; Konjačić, Miljenko
Changes in proximate chemical and mineral compositions of different sex categories of mutton during the dry-curing process // Animals, 11 (2021), 11; 3019, 10. doi: 10.3390/ani11113019 |
|
Blažević, Lovorka ; Vrdoljak, Marija ; Frece, Jadranka ; Dorbić, Boris ; Pamuković, Anita ; Kegalj, Andrijana ; Mandinić, Sandra ; Očić, Vesna
Economic performance of production of Croatian cheese ripened in a lamb skin sack (Sir iz mišine) // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 15 (2020), 1-2; 72-76 |
|
Kegalj, Andrijana ; Karolyi, Danijel ; Fuka, Mirna Mrkonjić ; Mioč, Boro
Utjecaj dodatka začina na prirodnu mikrofloru „kore” kaštradine tijekom tehnološkog procesa proizvodnje. // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 21 (2019), 6; 575-585 |
|
Kegalj, Andrijana ; Marković, Martina ; Vrdoljak, Marija ; Kozačinski, Lidija ; Mioč, Boro
Mikrobiološki profil trupova ovaca na liniji klanja // Veterinarska stanica, 50 (2019), 3; 247-254 |
|
Andrijana Kegalj, Danijel Karolyi, Mirna Mrkonjić Fuka, Boro Mioč
Microbial succession and effect of seasonings during the production of the Croatian traditional dry-cured sheep meat product, kastradina // NUTRCON 2018 Book of Abstracts / Kakurinov, Vladimir (ur.). Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2018. str. 45-46 |
|
Crnica, Kristijan ; Pamuković, Anita ; Kegalj, Andrijana ; Nanjara, Ljiljana
Genetski modificirani organizmi modernog doba // Društveni i gospodarski razvoj ruralnih krajeva u zemljama Jugoistočne Europe – izazovi i razvojne mogućnosti / Marija, Boban (ur.). Knin, 2018. str. 6-6 |
|
Kegalj, Andrijana
Natural microflora of sheep meat during procesing of kastradina a Croatian dry-cure meat product / Mioč, Boro ; Gugić, Mirko (mentor);
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2017 |
|
Vnučec, Ivan ; Držaić, Valentino ; Mioč, Boro ; Prpić, Zvonimir ; Antunović, Zvonko ; Kegalj, Andrijana
Effect of sex on meat chemical composition and fatty acid composition in suckling Pag sheep lambs // Veterinarski arhiv, 86 (2016), 2; 217-227 |
|