Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Sandra Zavadlav

34592

Sandra

Zavadlav

doc.dr. sc.

prof.struč.stud.

PhD

Academician

Naziv Uloga Akcije
Modifikacija procesa zrenja sira i razvoj proizvoda na bazi sirutke suradnik
MILK-ed: Suvremena i inovativna online edukacija o europskoj preradi mlijeka suradnik
Zaposli se i ti! suradnik
Novim vještinama do zaposlenja suradnik
Naziv Akcije
Samardžić, Sandro PRERADA HRANE I NUTRITIVNE POTREBE MLADIH RUKOMETAŠA / Zavadlav, Sandra (mentor); Karlovac, Veleučilište u Karlovcu, 2024
Brdar, Matija NAČINI USITNJAVANJA I PAKIRANJA MLJEVENE KAVE / Zavadlav, Sandra (mentor); Karlovac, Veleučilište u Karlovcu, 2023
Marčić, Ivo REDUKCIJA BROMIRANIH USPORIVAČA GORENJA (BFR SPOJEVA) U RAZLIČITIM VRSTAMA PLASTIKE DOBIVENE OPORABOM OTPADNE ELEKTRIČNE I ELEKTONIČKE OPREME (WEEE) / Zavadlav, Sandra (mentor); Karlovac, Veleučilište u Karlovcu, 2023
Loknar, Branimir UDIO SOLI U PEKARSKIM PROIZVODIMA PROIZVEDENIM U OBRTNIČKIM PEKARAMA / Zavadlav, Sandra (mentor); Karlovac, Veleučilište u Karlovcu, 2023
Metelko, Matea POSEBNE KATEGORIJE OTPADA- PLASTIČNI OTPAD / Zavadlav, Sandra (mentor); Karlovac, Veleučilište u Karlovcu, 2023
Šut, Anita PUNJENJE BEZALKOHOLNIH PIĆA I STABILNOST PROIZVODA TIJEKOM SKLADIŠTENJA / Zavadlav, Sandra (mentor); Karlovac, Veleučilište u Karlovcu, 2023
Jovakarić, Kora ANALIZA UČINKOVITOSTI SUSTAVA ZA OBRADU OTPADNIH VODA U INDUSTRIJI ZA PRERADU MLIJEKA I PROIZVODNJU MLIJEČNIH PROIZVODA / Zavadlav, Sandra (mentor); Karlovac, Veleučilište u Karlovcu, 2023
Kereš, Martin OPORABA POSEBNIH KATEGORIJA OTPADA / Zavadlav, Sandra (mentor); Karlovac, Veleučilište u Karlovcu, 2023
Bebek Markovinović, Anica ; Putnik, Predrag ; Bosiljkov, Tomislav ; Kostelac, Deni ; Frece, Jadranka ; Markov, Ksenija ; Žigolić, Adrijana ; Kaurinović, Jelena ; Pavlić, Branimir ; Duralija, Boris et al. 3D Printing of Functional Strawberry Snacks: Food Design, Texture, Antioxidant Bioactive Compounds, and Microbial Stability // Antioxidants, 12 (2023), 2; 1-19. doi: 10.3390/antiox12020436
Putnik, Predrag; Tomiša, Mario; Zavadlav, Sandra; Bebek Markovinović, Anica; Bursać Kovačević, Danijela 3D food printing: sustainable food manufacturing for the 21st century // IRASA International Scientific Conference SCIENCE, EDUCATION, TECHNOLOGY AND INNOVATION - Book of Proceedings. Belgrade: IRASA – International Research Academy of Science and Art, 2023. str. 181-189
nije evidentirano
nije evidentirano