avatar

Kristijan Sedak

Hrvatsko katoličko sveučilište, Zagreb


CROSBI Profil CROSBI Profil: 33591 MZO Matični broj znanstvenika MZO Matični broj znanstvenika: 356101 OBAD OBAD: -333374

Za prikaz radova s mogućnošću filtriranja te izvoza podataka kliknite OVDJE

Kristijan Sedak magistar je komunikologije te doktorand Poslijediplomskog studija informacijskih i komunikacijskih znanosti pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Radi na Odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, a predavao je i na Veleučilištu VERN', Visokoj školi za odnose s javnošću i studij medija Kairos, Govorničkoj akademiji Demosten i mnogim visokoškolskim ustanovama.

Uz predavačko iskustvo, znanje i vještine iz odnosa s javnošću i komunikacija stekao je radeći kao savjetnik i stručni suradnik Zaklade hrvatskog državnog zavjeta te glasnogovornik i suradnik u mnogim kampanjama.

Nadalje, vlasnik je tvrtke za komunikacijsko savjetovanje, političke kampanje i obrazovanje - Umjetnost komunikacije. Direktor je komunikacija Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku. Također, suradnik je na istraživačkom projektu Opasnosti i prednosti društvenih mreža: e-profesionalizam zdravstvenih djelatnika, član je Stalne skupine za političku komunikaciju Europskog konzorcija za politička istraživanja te je nedavno bio gostujući predavač na Katoličkom sveučilištu Peter Pazmany u Budimpešti. Stipendist je Američke biskupske konferencije. Polja njegova istraživanja su neverbalna komunikacija, politička komunikacija te odnosi s javnošću u politici. Autor je više stručnih i znanstvenih radova iz tog područja.

https://umjetnost-komunikacije.hr/treneri-i-predavaci/kristijan-sedak/

Nema dodanih područja i polja znanosti.

Društvene znanosti

Informacijske i komunikacijske znanosti (5.04)

neverbalna komunikacija, branding, politička komunikacija, odnosi s medijima, odnosi s javnošću
Nema dodanih institucija.

(2015. - .) Hrvatsko katoličko sveučilište, Zagreb

Nema dodanih izobrazbi. Nema dodanih izobrazbi.
Nema dodanih nagrada i priznanja. Nema dodanih nagrada i priznanja.
Nema dodanih aktivnosti. Nema dodanih aktivnosti.

Svi radovi

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.

Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font