Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Neđeral, Sandra ; Petrović, Marinko ; Vincek, Dragutin ; Pukec, Dragutin ; Škevin, Dubravka ; Kraljić, Klara ; Obranović, Marko
Variance of quality parameters and fatty acid composition in pumpkin seed oils during three crop seasons // Industrial crops and products, 60 (2014), 15-21. doi: 10.1016/j.indcrop.2014.05.044
Neđeral, Sandra ; Pukec, Dragutin ; Škevin, Dubravka ; Kraljić, Klara ; Obranović, Marko ; Zrinjan, Petra
On-line DACC-HPLC analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons in edible oils // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 8 (2013), 3-4; 74-81
Pukec, Dragutin
Utjecaj procesnih parametara pri zamrzavanju goveđeg mišiča (M. longissimus dorsi) na promjenu teksture i boje / Ježek, Damir (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2012
Karlović, Sven ; Bosiljkov, Tomislav ; Ježek, Damir ; Dujmić, Filip ; Brnčić, Mladen ; Tripalo, Branko ; Pukec, Dragutin
Application of high hydorstatic pressure to decontaminate pickled cucumbers from escherichia coli // Book of abstracts of 6th Central European Congress on Food / Jovanka Lević (ur.). Novi Sad: Naučni institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, 2012. str. 358-358