Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Vrbanić, Željka
Promjene fizikalno-kemijskih parametara štrudli tijekom skladištenja / Komes, Draženka (mentor); Šustra, Ante (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2009
Babahmetović, Lana
Primjena različitih metoda određivanja ugljikohidrata u sirovinama i proizvodima konditorske industrije / Komes, Draženka (mentor); Šustra, Ante (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2009
Kulišić, Tea ; Berković, Katarina ; Pavić, Siniša ; Šustra, Ante
Preliminary study of physico-chemical and microbiological features of brine in the process of preserving the green olives of Oblica cultivar // Acta alimentaria, 34 (2005), 4; 499-505-x
Kulišić, Tea ; Berković, Katarina ; Pavić, Siniša ; Šustra, Ante
The processing of turning colour olives of Oblica cultivar // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 69 (2004), 4; 103-107