
Marijana Blažić
Veleučilište u Karlovcu




Za prikaz radova s mogućnošću filtriranja te izvoza podataka kliknite OVDJE
Nema dodanih institucija.
(2006. - .) Veleučilište u Karlovcu
Nema dodanih izobrazbi.
Nema dodanih izobrazbi.
Nema dodanih nagrada i priznanja.
Nema dodanih nagrada i priznanja.
Nema dodanih aktivnosti.
Nema dodanih aktivnosti.
Svi radovi
-
1.Barukčić, Irena; Filipan, Katarina; Lisak Jakopović, Katarina; Božanić, Rajka; Blažić, Marijana; Repajić, MajaThe Potential of Olive Leaf Extract as a Functional Ingredient in Yoghurt Production: The Effects on Fermentation, Rheology, Sensory, and Antioxidant Properties of Cow Milk Yoghurt // Foods, 11 (2022), 5; 11-00701, 18 doi:https://.org/10.3390/foods11050701 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Mrvčić, Jasna; Srečec, Siniša; Hanousek Čiča, Karla; Devčić, Borna; Petravić-Tominac, Vlatka; Trontel, Antonija; Bosiljkov, Tomislav; Blažić, Marijana; Čanadi Jurešić, Gordana; Stanzer, DamirCharacterization of the Fermentation Process and Aroma Profile of Carob Brandy // 10th Central European Congress on Food-Proceedings of CE-Food 2021 / Brka, Muhamed ; Sarić, Zlatan ; Oručević Žuljević, Sanja ; Omanović-Mikličanin, Enisa ; Taljić, Irzada ; Biber, Lejla ; Mujčinović, Alen (ur.).
Cham: Springer, 2022. str. 68-87 doi:10.1007/978-3-031-04797-8_7 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
3.Hovjecki, Marina; Miloradovic, Zorana; Barukčić, Irena; Blažić, Marijana; Miocinovic, JelenaRheological Properties of Goat Milk Coagulation as Affected by Rennet Concentration, pH and Temperature // Fermentation, 8 (2022), 6; 291, 12 doi:10.3390/fermentation8060291 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Lisak Jakopović, Katarina; Repajić, Maja; Rumora Samarin, Ivana; Božanić, Rajka; Blažić, Marijana; Barukčić Jurina, IrenaFortification of Cow Milk with Moringa oleifera Extract: Influence on Physicochemical Characteristics, Antioxidant Capacity and Mineral Content of Yoghurt // Fermentation, 8 (2022), 545-562 doi:10.3390/fermentation8100545 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Blažić, Marijana; Zandona, Elizabeta; Herljević, Dora; Paić, Antonela; Barukčić, IrenaPoboljšanje mikrobiološke kvalitete sira primjenom ozonizirane atmosfere u zrionama // Zbornik sažetaka 44. Međunarodnog simpozija mljekarskih stručnjaka / Bašić, Zoran (ur.).
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2022. str. 60-60 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
6.Barišić, Veronika; Petrović, Jovana; Lončarević, Ivana; Flanjak, Ivana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Doko, Kristina; Blažić, Marijana; Ačkar, ĐurđicaPhysical Properties of Chocolates Enriched with Untreated Cocoa Bean Shells and Cocoa Bean Shells Treated with High-Voltage Electrical Discharge // Sustainability, 13 (2021), 5; 2620, 14 doi:10.3390/su13052620 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Zandona, Elizabeta; Blažić, Marijana; Režek Jambrak, AnetWhey Utilization: Sustainable Uses and Environmental Approach // Food technology and biotechnology, 59 (2021), 2; 147-161 doi:10.17113/ftb.59.02.21.6904 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
8.Simić, Sonja; Petrović, Jovana; Rakić, Dušan; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Jozinović, Antun; Fišteš, Aleksandar; Nikolić, Sanja; Blažić, Marijana; Miličević, BorislavThe Influence of Extruded Sugar Beet Pulp on Cookies’ Nutritional, Physical and Sensory Characteristics // Sustainability, 13 (2021), 9; 5317, 15 doi:10.3390/su13095317 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Gryszkin, Artur; Grec, Marijana; Ačkar, Đurđica; Zieba, Tomasz; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Miličević, Borislav; Blažić, Marijana; Babić, JurislavPhosphorylation of Maize Starch Enhanced with High-Voltage Electrical Discharge (HVED) Instead of Thermal Treatment // Polymers, 13 (2021), 19; 3231, 11 doi:10.3390/polym13193231 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Mrvčić, Jasna; Srečec, Siniša; Hanousek Čiča, Karla; Devčić, Borna; Petravić-Tominac, Vlatka; Trontel, Antonija; Bosiljkov, Tomislav; Blažić, Marijana; Čanadi Jurešić, Gordana; Stanzer, DamirCHARACTERIZATION OF THE FERMENTATION PROCESS AND AROMA PROFILE OF CAROB BRANDY // Book of Abstracts / Sarić, Zlatan (ur.).
Sarajevo, 2021. str. 81-82 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
11.Miloradovic, Zorana; Blazic, Marijana; Barukcic, Irena; Font i Furnols, Maria; Smigic, Nada; Tomasevic, Igor; Miocinovic, JelenaSerbian, Croatian and Spanish consumers' beliefs towards artisan cheese // British food journal, 124 (2021), 10; 3257-3273 doi:10.1108/bfj-04-2021-0409 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Lučan Čolić, Mirela; Blažić, Marijana; Hardi, JovicaMlaćenica - visokovrijedan nusproizvod proizvodnje maslaca // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.).
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Veleučilište u Požegi, 2021. str. 367-396 -
13.Birkić, Draženka; Rujevčan, Davorka; Kralj, Elizabeta; Blažić, MarijanaCULTURAL-HISTORICAL HERITAGE OF KARLOVAC COUNTY – HOMEMADE BREAD GASTRONOMIC TOURIST PRODUCT IN RESTAURANTS IN KARLOVAC COUNTY // PROCEEDINGS OF THE 10th INTERNATIONAL CONGRESS FLOUR–BREAD ’19 12th CROATIAN CONGRESS OF CEREAL TECHNOLOGISTSBRAŠNO–KRUH ’19. / Strelec, Ivica ; Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek ; Faculty of Food Technology, 2020. str. 7-15 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Blažić, Marijana; Halmi, Lahorka; Severović, KornelijaCereal based food industry - economic point of view // Proceedings of 10th International congress Flour-Bread´19 ; 12th Croatian congress of cereal technologists Brašno-Kruh´19 / Strelec, Ivica ; Jozinović, Antun ; Budžaki, Sandra (ur.).
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek ; Faculty of Food Technology, 2020. str. 17-28 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
15.Hanousek Čiča, Karla; Mrvčić, Jasna; Srečec, Siniša; Filipan, Katarina; Blažić, Marijana; Stanzer, DamirPhysicochemical and aromatic characterization of carob macerates produced by different maceration conditions // Food Science & Nutrition, 8 (2020), 942-954 doi:10.1002/fsn3.1374 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Pavlović, Nika; Jokić, Stela; Jakovljević, Martina; Blažić, Marijana; Molnar, MajaGreen Extraction Methods for Active Compounds from Food Waste—Cocoa Bean Shell // Foods, 9 (2020), 2; 140, 15 doi:10.3390/foods9020140 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Banožić, Marija; Jokić, Stela; Ačkar, Đurđica; Blažić, Marijana; Šubarić, DragoCarbohydrates—Key Players in Tobacco Aroma Formation and Quality Determination // Molecules, 25 (2020), 7; 1734, 13 doi:10.3390/molecules25071734 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
18.Banožić, Marija; Aladić, Krunoslav; Jerković, Igor; Vidović, Senka; Blažić, Marijana; Jokić, StelaInsight into the aroma profile of tobacco commercial blends // Book of abstracts 18th Ružička days "Today Science- Tomorrow Industry / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb ; Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa ; Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilišta Josipa Jurja Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 60-60 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
19.Blažić, Marijana; Kralj, Elizabeta; Cindrić, Ines; Halambek, Jasna; Matijević, Bojan, Zavadlav, SandraDevelopment of an online educational platform as support to the small dairy producers facing the problems during cheese production // Book of abstracts 18th Ružička days "Today Science-Tomorrow Industry" / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb i Osijek: Croatian Society of Chemical Engineers (CSCE), Faculty of Food Technology Osijek University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2020. str. 94-94 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
20.Miloradovic, Zorana; Kljajevic, Nemanja; Miocinovic, Jelena; Levic, Steva; Pavlovic, Vladimir B.; Blažić, Marijana; Pudja, PredragRheology and Microstructures of Rennet Gels from Differently Heated Goat Milk // Foods, 9 (2020), 3; 283, 12 doi:10.3390/foods9030283 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Zandona, Elizabeta; Perković, Irena; Aladić, Krunoslav; Blažić, MarijanaQuality and shelf life of Skuta whey cheese packed under vacuum and modified atmosphere in presence or absence of the hemp seed powder // Scientific Study & Research. Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry (University of Bacău) = Studii şi cercetări ştiinţifice, 21 (2020), 4; 483-495 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.Zavadlav, Sandra; Blažić, Marijana; Van de Velde, Franco; Vignatti, Charito; Fenoglio, Cecilia; Piagentini, Andrea M.; Elida Pirovani, María; Perotti, Cristina M.; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, PredragSous-Vide as a Technique for Preparing Healthy and High-Quality Vegetable and Seafood Products // Foods, 9 (2020), 1-28 doi:10.3390/foods9111537 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
23.Ljikar, TamaraPROIZVODNJA SLATKOG VOĆNOG NAMAZA OD TRI VRSTE VOĆNE PULPE S DODATKOM CHIA SJEMENKI, 2020., diplomski rad, diplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Pivarstvo), Karlovac
-
24.Čakarević, Jelena; Vidović, Senka; Vladić, Jelena; Gavarić, Aleksandra; Jokić, Stela; Pavlović, Nika; Blažić, Marijana; Popović, Ljiljana.Production of bio-functional protein through revalorization of apricot kernel cake // Foods, 8 (2019), 8; 318, 12 doi:10.3390/foods8080318 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
25.Blažić, Marijana; Kralj, Elizabeta; Agičić, Marija; Perković, Irena; Kolić, IvanaImpact of pumpkin seed oil and coffee treatment on the characteristics of semi-hard cheese // Croatian Journal of Food Science and Technology, 11 (2019), 2; CJFST.2019.11.2.03, 6 doi:10.17508/CJFST.2019.11.2.03 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
26.Gavarić, Aleksandra; Vladić, Jelena; Ambrus, Rita; Jokić, Stela; Szabó-Révész, Piroska; Tomić, Milan; Blažić, Marijana; Vidović, SenkaSpray Drying of a Subcritical Extract Using Marrubium vulgare as a Method of Choice for Obtaining High Quality Powder // Pharmaceutics, 11 (2019), 10; 523, 15 doi:10.3390/pharmaceutics11100523 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
27.Kralj, Elizabeta; Blažić, Marijana; Perković, IrenaEffect of modified atmosphere packaging and hemp seed powder addition on Skuta quality and shelf life // Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.).
Osijek and Tuzla, 2019. str. 158-158 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
28.Zavadlav, Sandra: Medić, Helga: Špehar, Ana: Blažić, MarijanaNeke mogućnosti iskorištavanja nusproizvoda životinjskog podrijetla // NEKE MOGUĆNOSTI ISKORIŠTENJA NUSPROIZVODA PREHRAMBENE INDUSTRIJE, KNJIGA 2 / Šubarić, Drago: Babić, Jurislav (ur.).
Osijek: PTF, 2019. str. 201-218 -
29.Blažić, Marijana; Zavadlav, Sandra; Kralj, Elizabeta; Šarić, GoranProduction of whey protein as nutritional valuable foods // Croatian Journal of Food Science and Technology, 10 (2018), 2; 255-260 doi:10.17508/CJFST.2018.10.2.09 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
30.Zavadlav, Sandra; Blažić, Marijana; Kralj, Elizabeta; Belavić, Valentina; Đurić BorisTHE INFLUENCE OF DIFFERENT STABILIZATION REGIMES ON BEER STABILITY // BOOK OF ABSTRACTS / KNJIGA SAŽETAKA of 11th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH
Split, Hrvatska, 2018. str. 123-123 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
31.Zavadlav, Sandra; Blažić, Marijana; Kralj, Elizabeta; Božurić, MartinQUALITY CONTROL OF DIFFERENT SORTS OF RAW AND ROASTED COFFEE BEANS // Book of abstracts of 17th Ružička Days "Today Science - Tomorrow Industry" / Tomas, S. ; Ačkar, Đ. (ur.).
Osijek and Zagreb, 2018. str. 150-150 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
32.Blažić, Marijana; Kralj, Elizabeta; Karlović, Sven; Juraga, EditaThe influence of the rennet storage temperature on the texture and the sensory properties of semi-hard cheese // Book of abstracts 43th Croatian dairy experts Symposium with International participation
Lovran, Hrvatska, 2018. str. 67-68 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
33.Blažić, Marijana; Kralj, Elizabeta; Biličić, Irena; Zavadlav, Sandra; Cekurić, AlenOZLJEDE NA RADU U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI U REPUBLICI HRVATSKOJ ZA PERIOD 2014. – 2016. // Book of Proceedings of 7th International Professional and Scientific Conference “Occupational Safety and Health” / Kirin, S. (ur.).
Karlovac, 2018. str. 77-83 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
34.Zavadlav, Sandra; Blažić, Marijana; Kralj, Elizabeta; Belavić, ValentinaSIGURNOST PROIZVODA RIBARSTVA I NJIHOVA ZASTUPLJENOST U PREHRANI EUROPLJANA // Book of Proceedings of 7th International Professional and Scientific Conference “Occupational Safety and Health” / Kirin, S. (ur.).
Karlovac, 2018. str. 964-968 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
35.Pavić, Kornelija; Blažić, Marijana; Petračić, MatejaVAŽNOST POVEĆANJA PRAKTIČNOG ZNANJA MALIH PROIZVOĐAČA SIRA U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI // 12th INTERNATIONAL CONFERENCE MANAGEMENT AND SAFETY M&S 2017 / Taradi, Josip (ur.).
Neum i Mostar, Bosna i Hercegovina: Hrvatsko društvo inžinjera sigurnosti, 2017. str. 453-460 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
36.Blažić, Marijana; Zavadlav, Sandra; Kralj, Elizabeta; Šarić, GoranPROIZVODNJA SIRUTKINIH PROTEINA KAO NUTRITIVNO VRIJEDNE HRANE // BOOK OF ABSTRACTS / KNJIGA SAŽETAKA of 10th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Šubarić, D. ; Jašić, M. (ur.).
Osijek and / i Tuzla, 2017. str. 150-150 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
37.Blažić, Marijana; Pavić, Kornelija; Zavadlav, Sandra; Marčac, NinaThe impact of traditional cheeses and whey on health // Croatian journal of food science and technology, 9 (2017), 2; 198-203 doi:10.17508/CJFST.2017.9.2.11 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
38.Valovičić, JosipaImplementacija HACCP sustava u bolničku kuhinju, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka), Karlovac
-
39.Bok, AntonijaKemijska analiza ulaznih sirovina za proizvodnju Petite beurre keksa i kontrola gotovog proizvoda, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka), Karlovac
-
40.Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Planinić, Mirela; Pavoković, Mariana; Blažić, MarijanaEffect of screw configuration, moisture content and particle size of corn grits on properties of extrudates // Annual ... of the Croatian Academy of Engineering, 2016 (2016), 411-421 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, znanstveni)
-
41.Halambek, Jasna; Cindrić, Ines; Blažić, MarijanaComparative study of basil oil and linalool as green corrosion inhibitors // Proceedings of NATURAL RESOURCES, GREEN TECHNOLOGY AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT-GREEN/2 / Radojčić Redovniković, Ivana ; Gaurina Srček, Višnja ; Radošević, Kristina ; Jakovljević ; Tamara ; Stojaković, Renata ; Erdec Hendrih, Dina (ur.).
Zagreb: Hendrih Feldbauer d.o.o., 2016. str. 53-57 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
42.Halambek, Jasna; Blažić, Marijana; Šarić, TonkaIzvori aluminija u ljudskoj prehrani // 6. Međunarodni stručno-znanstveni skup 'ZAŠTITA NA RADU I ZAŠTITA ZDRAVLJA', ZBORNIK RADOVA / Kirin, Snježana (ur.).
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2016. str. 332-337 (poster, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
43.Pavić, Kornelija; Blažić, Marijana; Petračić, MatejaUNAPREĐENJE PROIZVODNJE MALIH PROIZVOĐAČA SIRA U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI // 5th International Scientific Symposium ECONOMY OF EASTERN CROATIA - VISION AND GROWTH / Mašek, Anka (ur.).
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Ekonomski fakultet u Osijeku, 2016. str. 952-961 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
44.Alibabić, Vildana; Šertović, Edina; Mujić, Ibrahim; Živković, Jelena; Blažić, Marijana; Zavadlav, SandraThe level of Nutrition Knowledge and Dietary Iron Intake of Bosnian Women // Procedia-Social and Behavioral Sciences, 2017 (2016), 1071-1075 doi:10.1016/j.sbspro.2016.02.112 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
45.Zavadlav, Sandra: Blažić, Marijana: Dodik, Mihaela”Zbrinjavanje nejestivih nus produkata životinjskog podrijetla – tehnološka rješenja // Zbornik radova 6. međunarodnog stručno-znanstvenog skupa Zaštita na radu i zaštita zdravlja / Kirin, Snježana (ur.).
Karlovac: Circulation, 2016. str. 416-420 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
46.Zavadlav, Sandra; Blažić, Marijana; Čondrić, Ivana; Saletović, JasminkoZnačaj laboratorija unutar sustava sigurnosti hrane u europskoj uniji- rješenja za razmjene i tokove informacija // Proceedings of 11th International conference, Laboratory competence 2015. / Grgec Bermanec( ur.). (ur.).
Zagreb: Croatian Laboratories CROLAB, Berislavićeva 6, Zagreb., 2015. str. 28.-35. (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni) -
47.Kubat, Sulejman; Stiendl, Josef; Wimmer, Sebastian; Sarić, Zlatan; Blažić, Marijana; Pavić, KornelijaSvijet sira: Priručnik za degustatore sira. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2015 (prirucnik)
-
48.Petrović, DenisFizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka), Karlovac
-
49.Špoljar, DanicaKVALITETA BAGREMOVOG MEDA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka), Karlovac
-
50.Petrović, OzrenHIGH GRAVITY BREWING POSTUPAK PROIZVODNJE PIVA I NJEGOVA PRIMJENA U SUVREMENOJ INDUSTRIJSKOJ PROIZVODNJI LAGER PIVA, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Pivarstvo), Karlovac
-
1.Anamarija AntićISKORIŠTAVANJE SIRUTKE - DOSTIGNUĆA I INOVATIVNI NAČINI PRIMJENE, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Odjel prehrambene tehnologije, Karlovac
-
2.Kvesić, IvanaMIKROBNE KULTURE U SIRARSTVU I NEKI POSTUPCI OČUVANJA NJIHOVE STABILNOSTI, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Odjel prehrambene tehnologije, Karlovac
-
3.Zadravec, RominaUTJECAJ UVJETA PAKIRANJA NA ROK TRAJNOSTI KRAVLJE SKUTE S DODATKOM PROTEINSKOG PRAHA INDUSTRIJSKE KONOPLJE, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu/Odjel prehrambene tehnologije, Karlovac
-
4.Antonela PaićTRETMAN OZONOM U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Odjel prehrambene tehnologije, Karlovac
-
5.Ljikar, TamaraPROIZVODNJA SLATKOG VOĆNOG NAMAZA OD TRI VRSTE VOĆNE PULPE S DODATKOM CHIA SJEMENKI, 2020., diplomski rad, diplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Pivarstvo), Karlovac
-
6.Valovičić, JosipaImplementacija HACCP sustava u bolničku kuhinju, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka), Karlovac
-
7.Bok, AntonijaKemijska analiza ulaznih sirovina za proizvodnju Petite beurre keksa i kontrola gotovog proizvoda, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka), Karlovac
-
8.Petrović, DenisFizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka), Karlovac
-
9.Špoljar, DanicaKVALITETA BAGREMOVOG MEDA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Prerada mlijeka), Karlovac
-
10.Petrović, OzrenHIGH GRAVITY BREWING POSTUPAK PROIZVODNJE PIVA I NJEGOVA PRIMJENA U SUVREMENOJ INDUSTRIJSKOJ PROIZVODNJI LAGER PIVA, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Veleučilište u Karlovcu, Odjel prehrambene tehnologije (Pivarstvo), Karlovac
Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.
-
1.Prerađivač ljekovitog bilja / Jokić, Stela ; Blažić, Marijana (ur.). Kutina: Razvojna Agencija Mrav d.o.o., 2020 (prirucnik)