
Đurđica Ačkar
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek




Za prikaz radova s mogućnošću filtriranja te izvoza podataka kliknite OVDJE
Nema dodanih institucija.
(2005. - .) Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Nema dodanih izobrazbi.
Nema dodanih izobrazbi.
Nema dodanih nagrada i priznanja.
Nema dodanih nagrada i priznanja.
Nema dodanih aktivnosti.
Nema dodanih aktivnosti.
-
1.Utjecaj tretmana visokonaponskim električnim pražnjenjem na svojstva kakaove ljuske, 2022., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
2.Utjecaj dodatka kakaova ljuske i različitih hidrokoloida na svojstva instant kakao napitaka, 2022., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
3.Utjecaj dodatka kazeina na svojstva nutritivno poboljšanih krem-namaza, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
4.Krem-proizvodi, 2021., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
5.Utjecaj dodatka različitih emulgatora na svojstva krem-namaza smanjene kalorijske vrijednosti, 2021., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
6.Razvoj čokolade s jakim alkoholnim punjenjem, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
7.Dobra higijenska praksa u institucijskim kuhinjama, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
8.Higijena i sanitacija u proizvodnji vina, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
9.Utjecaj vremena miješanja na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
10.Utjecaj količine kuglica na svojstva tamnih i mliječnih čokolada proizvedenih u kugličnom mlinu, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
11.Primjena visokonaponskog električnog pražnjenja i kemijskih postupaka pri modificiranju škrobova, 2020., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
12.Primjena ekstruzije za modifikaciju visoko- amiloznog kukuruznog škroba, 2018., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
13.Primjena ATP bioluminiscencije u kontroli higijene pogona prehrambene industrije, 2018., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
14.Mogućnosti primjene ječma u proizvodnji nutritivno poboljšane tjestenine – utjecaj udjela ječma i procesnih parametara, 2017., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
15.Fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pogače buče proizvedenih superkritičnom CO2 ekstruzijom, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
16.Udio ergot alkaloida i fizikalna svojstva tjestenine s dodatkom raži, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
17.Utjecaj ekstruzije na svojstva smjesa pšeničnog brašna i pivskog tropa, 2017., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
18.Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
19.Proizvodne linije Tvornice Karolina d.o.o., 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
20.Sredstva za dezinfekciju u prehrambenoj industriji, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
21.Dobra higijenska praksa u prehrambenoj industriji, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
22.Svojstva smjesa ječmenog brašna i tropa jabuke modificiranih postupkom ekstruzije, 2016., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
23.Proizvodnja žele, pjenastih i bombonskih proizvoda u tvornici Kandit, 2016., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
24.Utjecaj temperatura termičkog procesa obrade i skladištenja na neke parametre sigurnosti i kvalitete kakaove mase, 2016., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
25.Proizvodnja rafiniranog etilnog alkohola iz melase šećerne repe modificiranim postupkom po Vogelbuschu, 2016., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
26.Utjecaj dodatka pektina na fizikalna svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa, 2015., diplomski rad, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
27.Svojstva kukuruznih ekstrudata s dodatkom pivskog tropa, 2015., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
28.Svojstva kukuruznih snack proizvoda obogaćenih s nusproizvodima prehrambene industrije, 2015., doktorska disertacija, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
29.Utjecaj dodatka zobi na svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice, 2014., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
30.Sladila u konditorskoj industriji, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
31.Usporedba provedbe službenih kontrola higijene pogona prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj i nekim zemljama svijeta, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
32.Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
33.Zbrinjavanje krutog otpada u industriji voća i povrća, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
34.Higijena i sanitacija u proizvodnji maslinovog ulja, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
35.Utjecaj granulacije kukuruzne krupice na svojstva ekstrudata, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
36.Utjecaj parametara ekstruzije na oštećenje škroba i udio rezistentnog škroba, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
37.Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
38.Kontrola higijene pogona prehrambene industrije, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
39.HACCP sustav u preradi voća i povrća, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
40.CIP sustav, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
41.Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata, 2012., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
-
42.Sanitacija i biofilmovi, 2012., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek
Trenutno nema povezanih zapisa s profilom.
-
1.FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka / Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020 (zbornik)
-
2.Proceedings of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Ačkar, Đurđica ; Babić, Jurislav ; Jašić, Midhat ; Šubarić, Drago (ur.). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020 (zbornik)
-
3.International Conference FOOD INDUSTRY BY- PRODUCTS - Book of Abstracts Međunarodni znanstveno-stručni skup FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS - knjiga sažetaka / Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020 (zbornik sažetaka)
-
4.Zbornik radova i sažetaka sa Petog kongresa o pčelarstvu i pčelinjim proizvodima "PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI" / Ačkar, Đurđica (ur.). Tuzla: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku "Hranom do zdravlja", 2020 (zbornik)
-
5.Međunarodni znanstveno–stručni skup 17. Ružičkini dani, „Danas znanost – sutra industrija“, Zbornik radova / Tomas, Srećko i Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek i Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2019 (monografija)
-
6.17. Ružičkini dani "Danas znanost – sutra industrija" : knjiga sažetaka / Tomas, Srećko ; Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, 2018 (zbornik)
-
7.17. Ruzickini dani "Danas znanost – sutra industrija" : Program / Tomas, Srećko ; Ačkar, Đurđica (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet u Osijeku, 2018 (prirucnik)