Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Daliborka Koceva Komlenić

4488

Daliborka

Koceva Komlenić

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice voditelj
Od proizvodnih ostataka do funkcionalnog čajnog peciva suradnik
Primjena ječmenog sladnog brašna u pekarstvu i keksarstvu suradnik
Biokonverzija lignoceluloznog materijala u visokovrijednu hranu za životinje suradnik
Optimiranje proizvodnje funkcionalnih proizvoda na bazi ječmenog sladnog brašna suradnik
Razvoj održivog integriranog procesa proizvodnje biološki aktivnih izolata iz proizvodnih ostataka prehrambene industrije suradnik
Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva suradnik
Poljoprivredno poduzetnički inkubator Drenovci suradnik
Očuvanje žira - tradicionalne mediteranske superhrane suradnik
Naziv Akcije
Vrebac, Anđela Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena / Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina (mentor); Šušak, Ana (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Jurić, Nataša Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama / Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Šelo, Gordana ; Planinić, Mirela ; Tišma, Marina ; Koceva Komlenić, Daliborka ; Bucić-Kojić, Ana Biological treatment of grape pomace by Rhyzopus oryzae – scale up in a tray bioreactor // The eurobiotech journal, 7, 1. 2023. doi: 10.2478/ebtj-2023-0004
Šelo, Gordana ; Planinić, Mirela ; Tišma, Marina ; Koceva Komlenić, Daliborka ; Šušak, Ana ; Bucić-Kojić, Ana Changes in the chemical composition of biologically treated grape pomace by Trametes versicolor under solid-state fermentation conditions. 2023. str. 1-1
Jukić, Marko ; Šumanovac, Franjo ; Nakov, Gjore ; Šimić, Gordana ; Koceva Komlenić, Daliborka ; Ivanova, Nastia ; Lukinac, Jasmina Application of the Falling Number Method in the Evaluation of the α-Amylase Activity of Malt Flour // Applied sciences (Basel), 13 (2023), 5; 3218, 10. doi: 10.3390/app13053218
Keresturi, Sandi Određivanje poroznosti sredine kruha bez glutena na bazi rižinog brašna i kukuruznog škroba računalnom analizom slike / Koceva Komlenić, Daliborka ; Lukinac, Jasmina (mentor); Šušak, Ana (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Kercel, Antonio Praćenje promjene dimenzija i boje čajnog peciva s dodatkom ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon računalnom analizom slike / Koceva Komlenić, Daliborka ; Lukinac, Jasmina (mentor); Šušak, Ana (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Buljić, Mersudin Tehnološka i nutritivna svojstva brašna leće / Koceva Komlenić, Daliborka (mentor); Šušak, Ana (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Jelić, Ivana Praćenje promjena kvalitativnih svojstava čajnog peciva s dodatkom liofiliziranog ekstrakta tropa grožđa sorte Cabernet Sauvignon / Koceva Komlenić, Daliborka ; Lukinac Čačić, Jasmina (mentor); Ana Šušak (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Jukić, Marko ; Nakov, Gjore ; Komlenić, Daliborka Koceva ; Vasileva, Nastia ; Šumanovac, Franjo ; Lukinac, Jasmina Quality Assessment of Cookies Made from Composite Flours Containing Malted Barley Flour and Wheat Flour // Plants, 11 (2022), 6; 761, 19. doi: 10.3390/plants11060761
nije evidentirano
nije evidentirano