Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Nedestruktivne metode u procesima proizvodnje i čuvanja hrane
voditelj
Naziv
Akcije
Stojanović, Gorana
Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče / Magdić, Damir (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2024
Đukić, Katarina
Optimiranje sastava smjese brašna za pecivo mase 500 g primjenom linearnog programiranja u MS Excelu / Magdić, Damir (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Berki, Ivana
Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO / Magdić, Damir (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Putnik, Sanja
Dizajniranje i usporedba mediteranskog, vegetarijanskog i prilagođenog načina prehrane za odraslu osobu s fenilketonurijom / Magdić, Damir (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Čančarević, Katarina
Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO / Magdić, Damir (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Gagula, Goran ; Šarić, Goran ; Rezić, Tonči ; Horvat, Daniela ; Magdić, Damir
Changes in the Physicochemical Properties of Pale Lager Beer during Storage in Different Packaging Materials // Journal of the american society of brewing chemists, 81 (2023), 2; 351-356. doi: 10.1080/03610470.2022.2068318
Magdić, Damir; Mihaljev, Kristian; Banjari, Ines; Flanjak, Ivana; Čačić Kenjerić, Daniela
Designing and Comparing Diet Plans for Football Players in Different Positions of the Game // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 20-20
Magdić, Damir; Vidas, Klara; Kopjar, Mirela; Moslavac, Tihomir; Horvat, Daniela
Determination of Homogenity of Truffle Distribution in Cheese Using Digital Image Analysis // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 88-88
Vidas, Klara
Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike / Magdić, Damir (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Milos, Josip
Dizajniranje i usporedba jelovnika ketogene prehrane, intermitentnog posta i kalorijske restrikcije za polaznike teretane u svrhu redukcije masnog tkiva / Magdić, Damir (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022