Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Kristina Suman

24600

Kristina

Suman

nije evidentirano
Naziv Akcije
Suman, Kristina Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu slavonskog kulena / Kovačević Dragan (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2013
Zec Zrinušić, Sanja ; Šarkanj, Bojan ; Habschied, Kristina ; Krstanović, Vinko ; Suman, Kristina Mycotoxin detection methods and legislation // Danas znanost - sutra industrija : zbornik radova / Jukić, Ante (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 302-310
Habschied, Kristina ; Šarkanj, Bojan ; Zec Zrinušić, Sanja ; Krstanović, VInko ; Suman, Kristina Fusarium mycotoxins // Danas znanost - sutra industrija : zbornik radova / Jukić, Ante (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 200-212
Kovačević, Dragan ; Suman, Kristina ; Pavlović, Hrvoje ; Frece, Jadranka ; Lenart, Lidija ; Mastanjević, Krešimir ; Keleković Snježana Possibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade slavonian sausages // Proceedings of 6th Central European Congress on Food / Lević, J. (ur.). Novi Sad: Univerity of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 1331-1337
Kovačević, dragan ; Suman, Kristina ; Pavlović, Hrvoje ; Frece, Jadranka ; Lenart, Lidija ; Mastanjević, Krešimir ; Keleković, Snježana Possibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in Homemade slavonian sausages // Abstract book of the. Novi Sad, 2012. str. 488-488
Kovačević, Dragan ; Suman, Kristina ; Pavlović Hrvoje ; Frece Jadranka ; Lenart Lidija ; Mastanjević, Krešimir ; Keleković, Snježana Possibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade Slavonian sausages // Abstract book of 6th Central European Congress on Food / Lević, Jovanka (ur.). Novi Sad: Univerity of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 489-498
Kovačević, Dragan ; Suman, Kristina, Lenart, Lidija ; Frece, Jadranka ; Mastanjević, Krešimir ; Šubarić, Drago Smanjenje udjela soli u domaćoj slavonskoj kobasici: utjecaj na sastav, fizikalno-kemijska svojstva, boju, teksturu, senzorska svojstva i zdravstvenu ispravnost // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 13 (2011), 4; 244-249
Kovačević, Dragan ; Mastanjević, Krešimir ; Suman, Kristina Cryoprotective Effect of Maltose on Chicken Myofibrillar Proteins (CMP) // Proceedings of 13th Ružička Days "TODAY SCIENCE - TOMORROW INDUSTRY" / Drago Šubarić (ur.). Osijek: Facuty of Food Technology Osijek, Croatian Society of Chemical Engineers (HDKI), 2011. str. 336-3
Jerković, Igor ; Kovačević, Dragan ; Šubarić, Drago ; Marijanović, Zvomimir ; Mastanjević, Krešimir ; Suman, Kristina Authentication study of volatile flavour compounds composition in Slavonian traditional dry fermented salami “kulen” // Food chemistry, 119 (2010), 2; 813-822. doi: 10.1016/j.foodchem.2009.07.024
Kovačević, Dragan ; Mastanjević, Krešimir ; Suman, Kristina Cryoprotective Effect of Maltose on Chicken Myofibrillar Proteins (CMP) // Book of Abstaracts of the International Scientific and Professional Conference 13th Ružička Days "Today Science - Tomorrow Industry" / Drago Šubarić (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2010. str. 77-77
nije evidentirano
nije evidentirano