-
1.The content of free fatty acids in relation to electronic nose sensors responses and sensory evaluation of cheese in a lamb skin sack (Sir iz mišine) throughout ripening // Mljekarstvo, 66 (2016), 1; 26-33 doi:10.15567/mljekarstvo.2016.0103 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Tehnološki i probiotički potencijal sojeva E. faecium izoliranih iz Istarskog sira 2013., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
3.Tehnološki i probiotički potencijal sojeva roda Lactococcus izoliranih iz Istarskog sira 2013., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
4.Genotipska i fenotipska karakterizacija sojeva E. faecalis i E. feacium izoliranih iz mlijeka i mladog Istarskog sira 2013., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
5.POPULACIJSKA DINAMIKA SOJEVA RODA ENTEROCOCCUS U SIRU IZ MIŠINE 2013., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
6.Raznolikost prirodne populacije enterokoka u Siru iz mišine 2013., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
7.Procjena antibiotičke rezistencije kod bakterija rodova Lactococcus i Enterococcus izoliranih iz Sira iz mišine // Zbornik radova/Proceedings / Sonja Marić, Zdenko Lončarić (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Josip Juraj Strossmayer Zagreb, 2013. str. 770-774 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
8.Independent Quantitative Approach to Monitoring the Dynamics of Bacterial Population During Istrian Cheese Ripening // Food technology and biotechnology, 51 (2013), 414-421 (međunarodna recenzija, kratko priopcenje, znanstveni)
-
9.GENOTIPSKA I FENOTIPSKA KARAKTERIZACIJA AUTOHTONE POPULACIJE LAKTOKOKA IZOLIRANE IZ TRADICIONALNOG ISTARSKOG SIR 2012., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
10.Karakterizacija bakterija roda Lactococcus izoliranih iz Sira iz mišine 2012., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
11.Procjena antibiotske rezistencije kod bakterija rodova Lactococcus i Enterococcus izoliranih iz Sira iz mišine 2012., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
12.Antibiotic resistance pattern among the cheese related enterococci // 4th Central European Symposium on Antimicrobials and Antimicrobial Resistance (CESAR), Book of Abstracts / Maravić Vlahoviček, Gordana ; Šegvić Klarić, Maja ; Abram, Maja (ur.).
Zagreb: Recedo, 2012. str. 51-51 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, ostalo) -
13.Microbial diversity pattern during the cheese ripening: study on traditional Croatian cheeses // Abstract Book, Isme14
Kopenhagen, Danska, 2012. str. 54-54 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Characterisation of cultivable community of Non-Starter Lactic Acid Bacteria from traditional Istrian ewe's cheese // 5th Croatian Congress of Microbiology with International Paticipation / Černi, S., Šeruga Musić, M., Škorić, D. (ur.).
Zagreb: Hrvatsko mikrobiološko društvo, 2012. str. 47-47 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Removal of aflatoxin M1 from artificially contaminated yoghurt by using of new synthesized dehydroacetic acid analogues // Mljekarstvo, 62 (2012), 3; 179-191 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Schiff base: A high affinity chemical agent to decrease the concentration of aflatoxin M1 in raw milk contaminated artificially // Mljekarstvo, 62 (2012), 1; 24-34 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
17.Assessment of aflatoxin M1 levels in ewe’s raw milk used for the production of Istrian cheese // Mljekarstvo, 62 (2012), 1; 14-23 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
18.Prirodna mikrobna populacija u Siru iz mišine // Zbornik radova / Milan Pospišil (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2012. str. 697-700 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
19.Incidence of aflatoxin M1 in milk used for the production of Istrian cheese // Proceedings of the 47th Croatian and 7th International Symposium on Agriculture, SA 2012. / Pospišil, Milan (ur.).
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Agriculture, 2012. str. 679-683 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
20.Phenotypic and genotypic characterization of indigenous Lactobacillus community from traditional Istrian ewe's cheese // Food technology and biotechnology, 50 (2012), 3; 362-370 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Evaluation of a molecular fingerprinting method based on the diversity of the ribosomal 16S rRNA gene to describe the dynamic of bacterial communities in Istrian cheese // African journal of biotechnology, 11 (2012), 101; 16650-16654 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
22.RAZNOLIKOST AUTOHTONIH SOJEVA ENTEROKOKA IZOLIRANIH IZ SIRA IZ MIŠINE 2011., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
23.Genetička karakterizacija prirodne populacije enterokoka izolirane iz sira iz mišine 2011., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagrebu
-
24.Izolacija i karakterizacija autohtone populacije enterokoka iz Sira iz misine 2011., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
25.Fenotipska i genotipska karakterizacija enterokoka u Istraskom siru 2011., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb