Pronađeno 31 radova, za izraz:
"PROJEKT: (Inovativne tehnike u minimalnoj preradi krumpira (Solanum tuberosum) i njegova zdravstvena ispravnost nakon pripreme (IMPROvePOTATO) (IP-2016-06-5343))"
DODAJ/IZMIJENI OPERATORE PRETRAŽIVANJA
-
1.Jendrijev, AntonijaUtjecaj visokog hidrostatskog tlaka na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
2.Glogoški, KarloUtjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na mehanička i senzorska svojstava minimalno obrađenog krumpira, 2020., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
3.Žigolić, AdrijanaUtjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na teksturu minimalno procesiranog krumpira, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
4.Pejić, AnaUtjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira, 2020., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
5.Balbino, Sandra; Repajić, Maja; Solarić, Tea; Dite Hunjek, Draženka; Škevin, Dubravka; Kraljić, Klara; Obranović, Marko; Levaj, BrankaOil uptake and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH) in fried fresh-cut potato: Effect of cultivar, anti-browning treatment and storage conditions // Agronomy, 10 (2020), 11; 1773, 15 doi:10.3390/agronomy10111773 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Pelaić, Zdenka; Čošić, Zrinka; Pedisić, Sandra; Repajić, Maja; Levaj, BrankaEffect of the uv-c radiation on the quality and shelf-life of fresh-cut potato // Book of Abstracts of the 18th Ružička days 2020 / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb i Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta J. J. Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 112-112 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
7.Levaj, Branka; Ljubas, Ana; Čošić, Zrinka; Pelaić, Zdenka; Dujmić, Filip; Repajić, MajaEffect of the high hydrostatic pressure on the quality and shelf-life of fresh-cut potato // Book of Abstracts of the 18th Ružička days 2020 / Jukić, Ante (ur.).
Zagreb i Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Sveučilišta J. J. Strosssmayera u Osijeku, 2020. str. 106-106 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
8.Dite Hunjek, Draženka; Pranjić, Tanja; Repajić, Maja; Levaj, BrankaFresh-cut potato quality and sensory: Effect of cultivar, age, processing, and cooking during storage // Journal of food science, 85 (2020), 8; 2296-2309 doi:10.1111/1750-3841.15353 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Repajić, Maja; Pedisić, Sandra; Pelaić, Zdenka; Levaj, BrankaFresh-Cut Potato During Storage: Effect of Cultivar, Anti-browning Agent and Thermal Treatment on Content of Phenolic Compounds, Sugars and Acrylamide // SHIFT20 Virtual Poster Sessions
Chicago, SAD, 2020. str. - (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Levaj, Branka; Bebek, Josip; Dujmić, Filip; Repajić, MajaUltrasound Treatment in Maintaining Quality of Fresh-Cut Potatoes cv. Lady Claire after tuber aging // SHIFT20 Virtual Poster Sessions
Chicago, SAD, 2020. str. - (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
11.Dite Hunjek, Draženka; Repajić, Maja; Ščetar, Mario; Karlović, Sven; Vahčić, Nada; Ježek, Damir; Galić, Kata; Levaj, BrankaEffect of Anti-Browning Agents and Package Atmosphere on the Quality and Sensory of Fresh-Cut Birgit and Lady Claire Potato during Storage at Different Temperatures // Journal of food processing and preservation, 44 (2020), 4; e14391-e14391 doi:10.1111/JFPP.14391 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Čošić, Zrinka; Repajić, Maja; Pelaić, Zdenka; Pedisić, Sandra; Levaj, BrankaNutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje // Glasnik zaštite bilja, 42 (2019), 6; 20-28 doi:10.31727/gzb.42.6.4 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
13.Mišetić, StipanUtjecaj predtretmana ultrazvuka visokog intenziteta na senzorska svojstva minimalno procesiranog krumpira, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
14.Pelaić, Zdenka; Pedisić, Sandra; Repajić, Maja; Levaj , BrankaAcrylamide content in fried minimally processed potato during storage // Book of Abstracts of the 33rd EFFoST International Conference 2019
Rotterdam, Nizozemska, 2019. str. P2205-P2205 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
15.Pedisić, Sandra; Pelaić, Zdenka; Repajić, Maja; Levaj, BrankaImpact of pretreatments on phenolic content and colour of minimally processed potato during storage // Book of Abstracts of the 33rd EFFoST International Conference 2019
Rotterdam, Nizozemska, 2019. str. P2356-P2356 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
16.Pelaić, Zdenka; Dite Hunjek, Draženka; Pedisić, Sandra; Repajić, Maja; Jakupec, Dino; Levaj, BrankaGlucose, fructose and sucrose in minimally processed potato: Effect of cultivar, tuber storage time and heat treatment // 13th European Nutrition Conference-FENS 2019
Dublin, Irska, 2019. str. P3-23-05-P3-23-05 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
17.Dite Hunjek, Draženka; Pelaić, Zdenka; Pedisić, Sandra; Repajić, Maja, Jakupec, Dino; Dragović Uzelac, Verica; Levaj, BrankaPhenolic compounds in minimally processed potato: Effect of cultivar, tuber storage time and thermal treatment // 13th European Nutrition Conference-FENS 2019
Dublin, Irska, 2019. str. P3-12-01-P3-12-01 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Dite Hunjek, Draženka; Repajić, Maja; Levaj, BrankaMinimalna prerada krumpira (Solanum tuberosum) // Book of Abstracts of the 54th Croatian & 14th International Symposium on Agriculture / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 101-102 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Jakupec DinoUtjecaj predtretmana na sastav minimalno procesiranog krumpira prije i nakon termičke obrade, 2019., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
20.Pufek, PaulaUtjecaj vremena tretmana otopinom natrijeva askorbata na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira tijekom skladištenja, 2019., diplomski rad, preddiplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
21.Repajić, Maja; Jakupec, Dino; Ćurko, Josip; Levaj, BrankaEffect of cultivar, pre-treatment and storage time on sensory characteristics of fried minimally processed potato // Proceedings INOPTEP 2019 / Babić, Mirko ; Radojčin, Milivoj ; Pavkov, Ivan (ur.).
Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, 2019. str. 89-93 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
22.Repajić, Maja; Jakupec, Dino; Ćurko, Josip; Levaj, BrankaEffect of cultivar, pre-treatment and storage time on sensory characteristics of fried minimally processed potato // Book of Abstracts INOPTEP 2019 / Radojčin, Milivoj ; Pavkov, Ivan (ur.).
Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, Serbia, 2019. str. 162-163 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Dite Hunjek, Draženka; Repajić, Maja; Levaj, BrankaMinimally processing of potato // Book of Abstracts of the 54th Croatian & 14th International Symposium on Agriculture / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 101-102 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
24.Levaj, Branka; Repajić, Maja; Galić, Kata; Dite, DraženkaProizvodnja i čimbenici kvalitete minimalno prerađenog krumpira (Solanum tuberosum) // Glasnik zaštite bilja, 41 (2018), 6; 23-32 doi:10.31727/gzb.41.6.3 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
25.Dite, Draženka; Pranjić, Tanja; Repajić, Maja; Karlović, Sven; Levaj, BrankaTexture and colour of “fresh cut” potatoes upon potato aging and vacuum packaging // Book of Abstracts - 5th International ISEKI_Food Conference / Pittia, Paola ; Silva, Cristina L.M. ; Scleining, Gerhard (ur.).
Stuttgart: ISEKI Food Association, 2018. str. 322-322 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)